Egy nap a természetben

Karácsonyi Élmény Vacsora, részletek

Nagy Nap a Terra Cateringgel

Kifinomult Álomesküvő, részletek

Flying Buffet

Új stílus a minőségi vendéglátásban, részletek

Prémium Céges Események

Első Osztályú Üzleti Megoldások, részletek

Fedezze fel Budapestet!

Privát yacht különlges catering megoldásokkal, részletek

Közösségi Események

Testreszabva az ön ízlésére, részletek

A

Terra

Catering

sztori

Mi akkor örülünk igazán, ha a legmagasabb szintű, profi gasztronómiai események szervezésében részt vehetünk. Innovatív koncepciókkal, kreatívan, nyitottan állunk hozzá a családi-társadalmi események megrendezéséhez. Teljes mértékben számíthat ránk, tapasztalt és profi kollégánk mindenképpen a kiváló minőségre koncentrálnak majd, csak úgy, mint az egyediségre. A kezdetektől végigkísérjük és önökkel tartunk a tervezéstől, a megvalósításig, nekünk az a fontos, hogy Ön mellett minden egyes vendége is elégedett legyen a rendezvénnyel.

tovább
7 Terra Catering Story.jpg

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie. 

 

 

Ételek és italok

Különleges étel design, prémium minőségű összetevők, friss fogások: ezen a három pilléren nyugszik a Terra Catering. Fedezze fel, mennyire innovatív és kreatív lehet egy rendezvény catering, próbálja ki különleges kanapé tálalásunkat, vagy „Flying Buffet” lebegő büfé kreációinkat a legújabb étel trendek szerint.

more

Dizájn és dekoráció

Elkötelezettek vagyunk, hogy a legmagasabb szintű kulináris élményekben részesíthessük vendégeit. Design csapatunk fantasztikus asztali terítéssel teszi emlékezetessé eseményét és Magyarország legszebb porcelán tányérjaival, tálaival igyekszünk maradandót alkotni. Ha minket választ, korábban soha nem látott, csodálatos rendezvény élményben lesz része.

more

Esemény tervezés

Csapatunk tapasztalt valódi profi szakemberekből áll, különölegesen magas elvárások szerint, mind a minőség, mind a kreativitás terén. Az esemény tervezés folyamatát közös utazásnak tekintjük, kezdjük is el!

more