DÍJAK

Megtisztelő érzés számunkra, hogy évről évre újabb díjakban részesülhetünk, amelyek megerősítenek minket abban, hogy kivételes rendezvényeket szervezünk és bonyolítunk le hazai és nemzetközi szinten.

Best of Budapest

A minőség mércéje

2020 tavaszától hivatalosan is Magyarország vezető catering szolgáltató cége vagyunk.

Az idén 26 éves Best of Budapest & Hungary napjainkra olyan multimédia platformmá vált, amely egyaránt szolgálja és tájékoztatja a magyarországi gasztronómia, vendéglátás és turizmus szereplőit: a szolgáltatókat és a fogyasztókat egyaránt.

A Best of Budapest célja, hogy a magyar szolgáltatások színvonala fejlődjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke.

BŐVEBBEN
1340x1150-bestofBP.png

Hungarian Wedding Gala & Award


Az év legjobb esküvőszervező szolgáltató cégeA Terra Cateringet 2019-ben jelölték Magyarország legjobb esküvőszervező szolgáltatójának.

BŐVEBBEN
1340x1150-Hungarian-wedding.png

European Event Caterer Association

Magyarországról csak a Terra Catering tagja a prominens szövetségnekA Terra Cateringet hivatalos tagjává választotta a European Event Caterer Association. A különlegesség abban rejlik, hogy Magyarországról csak minket ért az a megtiszteltetés, hogy a European Event Caterer Association tagjai lehessünk.
Örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen dinamikus és a szakma egyik legnagyobb szervezetének a tagjai vagyunk ezáltal is széles kapcsolatrendszerre, dinamikus trendekre és innovációkra van rálátásunk.

BŐVEBBEN
1340x1150-epcas.png