NEMZETKÖZI CSAPATUNK

Nálunk, a terra cateringnél az életünk része és a szenvedélyünk a l
egmagasabb szintű kulináris események megalkotása.

Terra Catering Magyarország vezető premium catering és rendezvény szervező szolgáltatást nyújtó márkája.

A több évtizedes, nemzetközi kiemelt és prémium rendezvényeken szerzett tapasztalataink
vezetnek minket abba az irányba, hogy tökéletes, mégis meghökkentő elemekkel gazdagítva tervezzük meg és bonyolítsuk le az Ön rendezvényét, ahol Ön megálmodja.

A Terra Catering prémium szolgáltatást nyújt az Önnek, amely az olyan fontos eseményeket teszi emlékezetessé, mint egy üzleti találkozó vagy épp az Ön esküvője.

A TERRA CATERING ALAPÍTÓJA

FALKO

SIECKE

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Falko Siecke, a Terra Catering alapítója kívülről-belülről jól ismeri a luxus catering szolgáltató szektort.
Falko 25 éves pályafutása alatt dolgozott a Relais Chateaux Hotelek kötelékébe tartozó, 3 Michelin-csillagos Dieter Müller étteremben, 8 évet töltött Franciaországban a Cote d'Azur, velencei csillagos éttermében, majd a téli szezonban a Courchevel Hotel, szintén csillagos éttermében.
6 évig volt a 2 csillagos provence-i Four Seasons éttermében, a „La Faventia”-ban, majd 8 évig a budapesti Four Seasonsben.

FMI_3391_v2.jpg

TÓTH MARIÓ

A TERRA CATERING EXECUTIVE SÉFJE

Mario tapasztalatai birtokában hozza létre a fine dining élményt valamint képviseli a minőséget a cateringben,
amely példa nélküli – nem csak – az itthoni kínálatban.
Mario Brazil származású séf, magyar felmenőkkel. Dolgozott Brazíliában, a Hyatt Hotel kiterjedt catering szervezetében, Spanyolországban egy 3 Michelin-csillagos étteremben (Martin Berasategui), majd a budapesti Costes Downtown sous-chefjeként folytatta pályafutását.

A kezei közül kikerülő, kiváló alapanyagokból elkészített és vizuálisan is magával ragadó ételeket, a művészi tálalással és a professzionális kiszolgálással kiegészülve, valódi, komplex élményt nyújtanak.

FMI_3091 - Copy.jpg

KOVÁCS JÚLIA

Event and Sales Manager

Mint rendezvényszervező és értékesítési manager ő tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, helyszínekkel és a partnerekkel, elkészíti személyre szabott ajánlatainkat, felelős a szervezéséért, a kiemelt minőségű és egyedi események biztosításáért.

Közvetlen és barátságos hozzáállásával a legnagyobb örömmel kíséri végig ügyfeleinket a közös úton. Júlia nemzetközi területen szerzett tapasztalata szerteágazó és széles. Több mint 10 éve a vendéglátóipar számos rangos helyen és rendezvényen dolgozott. 2014-től a DO & CO International Catering Company csapat tagjaként számos kiemelkedő eseményen részese volt Ausztriában és világszerte.
Az alábbi rangos rendezvények szervezésében vett részt , mint a Formula 1 Paddock Club, ATP Madrid, CHIO Aachen, vagy akár a Hahnenkamm Kitzbühelben. Részt vett az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga hospitality csapatában, s 3 évig támogatta a céget a müncheni FC Bayern Allianz Arénában, Catering Manager-ként.

Julia Boat.jpg

Géró Zsuzsanna

PR & Marketing Manager

A Terra Catering egyedi világának a hírét viszem és
küldetésükről történeteket alkotok.
Örömmel állok a rendelkezésére együttműködés, média vagy interjú esetén!

Érdekességek róla:
- közgazdászként végzett az IBS International Business School Budapest - Vienna-ban, pénzügy és marketing szakirányon,
- Zsuzsanna karrierjét a L'Oréal Magyarországnál kezdte
sales és marketing gyakornokként,
- kitartásának és fegyelmezettségének köszönhetően hamarosan már a prémium, new york-i bőrápolási márka,
a Kiehl's piacbevezetésén dolgozhatott,
- Zsuzsanna a L'Oréal prágai központjában szerzett külföldi tapasztalatot, ahol többek között a Giorgio Armani és YSL Beauty márkák stratégiai marketing csapatának szerves tagja volt,
- világutazónk abszolút szenvedélye a gasztronómia és a főzés mellett a borok, illetve új konyhák felfedezése.

niki_michael-500.jpg