Blog

Flying Buffet

A Flying Buffet a sikeres üzlet titka. Ez az újító megoldás teljesen elrugaszkodik a hagyományos svédasztalos megoldásoktól és utat mutat a modern rendezvények catering világába. A Flying Buffet megoldása, hogy a frissen elkészített ételeket egy kézben is könnyedén fogaszthassák vendégeink.

tovább

Etikett 2-ik rész - Szalvéta, evőeszközök, ültetés

Amellett, hogy az evőeszközöknek funcionális hasznuk van, elhelyezésük a terített asztalon jelentéssel bír. Ahhoz pedig, hogy a megfelelő üzenetet tudjuk továbbítani vendéglátónkkal, most azt nézzük meg, hogy hogyan használjunk helyesen ezeket.

tovább

Konyhatitkok Mariotól

Mario nem csak a szakmai-, és magánéletébe avat be minket, hanem megoszt pár konyhatrükköt is velünk. Elmeséli, hogy milyen ízeket szeret és szakmailag hogyan fejlődött.

tovább

Etikett 1. rész - Asztalterítés

Életünk hétköznapjainak, de kiváltképpen az ünnepnapoknak, legörömtelibb pillanatai a terített asztalnál étkezéssel és azt ezt követő "pihegéssel" töltött idő. Aki időhiányra hivatkozva csak futva étkezik, aki megelégszik az utcán sietve elfogyasztott "gyorsételekkel", egyértelműen nem hódol ennek a ritusnak. Induló sorozatunkban bemutatjuk, hogy milyen kimondott, vagy ki nem mondott szabályok vannak, amelyek az étkezés pompáját emelik. Kezdetnek a terítést választottuk. Lássuk, mi vonatkozik erre!

tovább

Születésnap esküvő után

Dávid egy hete kötötte össze életét Gabival a mesebeli toszkán kastélynak tűnő Sorg villában. Nemrég pedig a születésnapján volt szerencsénk közreműködni. Úgy látom, karma velünk van, mert ezúttal, Harry Potter letűnt, brit kisvárosi villa-világába csöppentem.

tovább

Az elvarázsolt kastély és az ifjú pár

Emlékeztek még amikor a szüleitek meséltek Nektek? És a tündérmesék világát hogyan képzeltétek el? Voltak pillangók, sok virág, burjánzó erdők a zöld különböző árnyalataiban, és rengeteg virág. Igaz? Pénteken volt szerencsénk belecsöppenni ebbe a Gabi által megálmodott mesevilágba mely visszarepített engem gyermekkoromba és ismét kislányként éltem meg a párral egyik legszebb napjukat.

tovább

Budapest, naplemente, esküvő

A napokban sokat gondolkodtam, hogy majd mikor én megyek férjhez, hol lesz az esküvőm. Eddig mindig úgy gondoltam, hogy a Balaton partján, egy baráti grillezés mellett. Ez persze mostanában hetente cáfolódik meg.

tovább

Megnyitó

Tegnap egy irodaház átadásán működtünk közre. 250 vendéget vártunk welcome italokkal, canapékkal és a flying büfével.

tovább

Mesebeli esküvő

A múlt heti irodaház átadó után ezen a hétvégén egy esküvőn dolgoztunk együtt a Budapest Wedding rendezvényszervező csapattal.. Nem is akárhol! A Vajdahunyad vár kerengőjében.

tovább