Flying Buffet

A Flying Buffet 

 

A koncepció

A tradicionális büfé asztaltól elrugaszkodva a modern rendezvények és catering felé vezet az út. A Flying Buffet megoldása, hogy a frissen elkészített ételeket egy kézben is könnyedén fogyaszthassák vendégeink.

 

Az előnye

A fogások helyben készülnek, hogy frissen tálalhassuk őket személyesen minden résztvevőnek, ezáltal maximálisan élvezhessék az étel minőségét és a tálalásban is örömüket leljék. 

 

A hagyományos büfé asztal kihívásai a vendégek tekintetében

Képzelje el, hogy egy fontos networking eseményt rendez, mialatt a vendégei szeretnék elhagyni a koktélasztalt, hogy a büfé részleghez menjenek. Az első problémába akkor ütköznek, amikor nem merik elhagyni a beszélgetést, mert ők a meghívottak. A következő, amikor mégis elhagyják a beszélgetést és a büféasztalnál kell sorakozniuk míg elérkeznek az ételkínálathoz. Ezután, ha később érnek oda akkor az étel túlfőtt lehet és a büfé asztal sem rendezett már ilyenkor. Végül, ha sikerült szedniük és vissza szeretnének menni a társaságba azt tapasztalhatják, hogy a helyüket már elfoglalták így körbe kell menniük a teli tányérral a kezükben míg nem találnak egy úgy üres helyet. Ezeket a pontokat valószínűleg nem említik meg az ügyfelei, de egy kellemetlen érzést keltenek bennük, mely nem segít az üzletfejlesztésben.

 

A Flying Buffet előnyei ügyfelei részére

Ön, mint házigazda teljes mértékben koncentrálhat az ügyfélre és a mélyebb beszélgetésekre. A Flying Buffet úgy lett kialakítva, hogy felszolgálóink körbe járva kínálják a résztvevőket friss ételekkel, hogy ők jobban élvezhessék a networking adta lehetőségeket. Az italokat is ugyan ilyen módon kínálják pincérjeink, közben pedig a használt evőeszközöket és tányérokat is összeszedik. Az ízek és a tálalás "WOW hatást" garantálnak vendégei körében anélkül, hogy a beszélgetés menete megszakadna. 

A vendéglátó szerepében csak be kell zsebelnie az elismerő szavakat vendégeitől, akik úgy érzik, hogy az esemény egésze alatt figyeltek rájuk. A vendégei pedig nagyobb érdeklődéssel fogják figyelni az üzleti tevékenységét és boldogan kötnek újabb szerződéseket Önnel és cégével.

 

A gurumét étkezés, a színek, az ízek és a minőség találkozása

Az étel nem csak ízletes, de étvágygerjesztő módon is van tálalva. Az alapanyagok olyan beszállítóktól származnak, akik helyiek, minőségi és organikus termékekkel foglalkoznak. A meleg ételt helyben készítjük így friss és roppanós lesz, a konyhai grillről egyenesen Önnek szervírozva. Képzelje el, hogy sous vide módszerrel készült kacsamellet szolgálnak fel Önnek mely lágy, szaftos és forró, hogy a legtökéletesebb pillanatában tudja élvezni az ízeket. Színes körettel tálaljuk, málnakrémen, hogy ne csak az íze, de a látványa is lenyűgözze. A Flying Buffet tökéletes választás, ha prémium rendezvényről beszélünk. Élvezze mostantól a helyben készült gurumét ételeket lenyűgöző tálalás mellett.

 

Tálalás

Minden egyes ételt más és más tányéron szervírozunk, mely szintén hozzájárul a vizuális élményhez. Tálalóedények hatalmas választékával dolgozunk és ezeket folyamatosan cseréljük is, hogy az ételek tálalása sose legyen ugyan olyan. Minden fogás külön élmény vendégei részére és várni fogják, hogy mi lesz a következő étel, amivel meglepi őket. A tálalótálcáink diófából készülnek és látványuk is emeli a tálalás minőségét.

 

Étel pazarlás

Szintén nagy előnye az a tény mely a catering világban nagy fókuszt kapott napjainkban. Ez pedig, az étel pazarlásának elkerülése. A Flying Buffe segít kiküszöbölni ezt a tényezőt, mivel a mennyiség vendégei számától függ.