Flying Büfé

A Flying Büfé 

 

A koncepció

A tradicionális büfé asztaltól elrugaszkodva a modern rendezvények és catering felé vezet az út. A Flying Büfé megoldása, hogy a frissen elkészített ételeket egy kézben is könnyedén fogyaszthassák vendégeink.

 

Az előnye

A fogások helyben készülnek, hogy frissen tálalhassuk őket személyesen minden résztvevőnek, ezáltal maximálisan élvezhessék az étel minőségét és a tálalásban is örömüket leljék. 

 

A hagyományos büfé asztal kihívásai a vendégek tekintetében

Képzelje el, hogy egy fontos kapcsolatépítő eseményt rendez, mialatt a vendégei szeretnék elhagyni a koktélasztalt, hogy a büfé részleghez menjenek. Az első problémába akkor ütköznek, amikor nem merik elhagyni a beszélgetést, mert ők a meghívottak. A következő, amikor mégis elhagyják a beszélgetést és a büféasztalnál kell sorakozniuk míg elérkeznek az ételkínálathoz. Ezután, ha később érnek oda akkor az étel túlfőtt lehet és a büfé asztal sem rendezett már ilyenkor. Végül, ha sikerült szedniük és vissza szeretnének menni a társaságba azt tapasztalhatják, hogy a helyüket már elfoglalták így körbe kell menniük a teli tányérral a kezükben míg nem találnak egy üres helyet. Ezeket a pontokat valószínűleg nem említik meg az ügyfelei, de egy kellemetlen érzést keltenek bennük, mely nem segít az üzletfejlesztésben.

 

A Flying Büfé előnyei ügyfelei részére

Ön, mint házigazda teljes mértékben koncentrálhat az ügyfélre és a mélyebb beszélgetésekre. A Flying Buffet úgy lett kialakítva, hogy felszolgálóink körbe járva kínálják a résztvevőket friss ételekkel, hogy ők jobban élvezhessék a networking adta lehetőségeket. Az italokat is ugyan ilyen módon kínálják pincérjeink, közben pedig a használt evőeszközöket és tányérokat is összeszedik. Az ízek és a tálalás "WOW hatást" garantálnak vendégei körében anélkül, hogy a beszélgetés menete megszakadna. 

A vendéglátó szerepében csak be kell zsebelnie az elismerő szavakat vendégeitől, akik úgy érzik, hogy az esemény egésze alatt figyeltek rájuk. A vendégei pedig nagyobb érdeklődéssel fogják figyelni az üzleti tevékenységét és boldogan kötnek újabb szerződéseket Önnel és cégével.

 

A gourmet étkezés, a színek, az ízek és a minőség találkozása

Az étel nem csak ízletes, de étvágygerjesztő módon is van tálalva. Az alapanyagok olyan beszállítóktól származnak, akik helyiek, minőségi és organikus termékekkel foglalkoznak. A meleg ételt helyben készítjük így friss és roppanós lesz, a konyhai grillről egyenesen Önnek szervírozva. Képzelje el, hogy sous vide módszerrel készült kacsamellet szolgálnak fel Önnek mely lágy, szaftos és forró, hogy a legtökéletesebb pillanatában tudja élvezni az ízeket. Színes körettel tálaljuk, málnakrémen, hogy ne csak az íze, de a látványa is lenyűgözze. A Flying Büfé tökéletes választás, ha prémium rendezvényről beszélünk. Élvezze mostantól a helyben készült gourmet ételeket lenyűgöző tálalás mellett.

 

Tálalás

Minden egyes ételt más és más tányéron szervírozunk, mely szintén hozzájárul a vizuális élményhez. Tálalóedények hatalmas választékával dolgozunk és ezeket folyamatosan cseréljük is, hogy az ételek tálalása sose legyen ugyanolyan. Minden fogás külön élmény vendégei részére és várni fogják, hogy mi lesz a következő étel, amivel meglepi őket. A tálalótálcáink diófából készülnek és látványuk is emeli a tálalás minőségét.

 

Étel pazarlás

Szintén nagy előnye az a tény mely a catering világban nagy fókuszt kapott napjainkban. Ez pedig, az étel pazarlásának elkerülése. A Flying Büfé segít kiküszöbölni ezt a tényezőt, mivel a mennyiség vendégei számától függ.