Megnyitó

Tegnap egy irodaház átadásán működtünk közre. 250 vendéget vártunk welcome italokkal, canapékkal és a flying büfével.

Nagy sikert arattunk, a vendégektől rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk és az elfogyott étel és ital mennyisége is erre utalt.

A rendezvény előcsarnokában hostesseink alkoholmentes üdítőket és pezsgőket kínáltak az érkező vendégeknek.

Az esemény kezdetekor pedig felszolgálóink körbejárva kínálták a körtés diós kecskesajt falatokat, az érlelt és flambírozott tőkehalat valamint a lazactatárt.

A köszöntőbeszéd és a komolyzenei ízelítő után az irodaház belső udvarában zenekíséret mellett ízlelhették meg állófogadás keretében a lazacsteak-et, a garnélarákot, a mini burgereinket, a nyúlterrint és a kacsamellet.

Nem volt titok, hogy desszerttel is készültünk, így mikor főételeink elfogytak, mini csoki-, és citromtortát kínáltunk, valamint macaronokat szervíroztunk.

Elmondhatjuk, hogy eddigi legnagyobb létszámú eseményünk nemcsak, hogy zökkenőmententesen zajlott, de sikertörténetként könyveljük el, a sok elégedett résztvevő mosolyát.

És mi pont ezekért a pillanatokért dolgozunk!

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.