Naplemente, Budapest, Esküvő

A napokban sokat gondolkodtam, hogy majd mikor én megyek férjhez, hol lesz az esküvőm. Eddig mindig úgy gondoltam, hogy a Balaton partján, egy baráti grillezés mellett. Ez persze mostanában hetente cáfolódik meg. Szombaton a budai vár Savoyai teraszán szolgáltattuk a cateringet egy igen elragadó párnak, a Budapest Wedding pompás szervezése mellett. Azért állt hozzám közel ez az esküvő, mert ők is "vegyes", - nemzetek közti - házasságot kötöttek, mint az én szüleim.

A vendégeket érkezésekor ismét canapékkal vártuk, mellé pedig Pest panorámája szolgáltatta a fenséges hátteret. Az érkezők nem is siettek elfoglalni helyeiket - melyeket ismét az amerikaiszek.hu profi csapata biztosított -, inkább az eléjük tárulkozó látványban gyönyörködtek hosszú, hosszú perceken át, kis kedves fogadó falatkáink élvezetes fogyasztása mellett. Meg is értem... Nem csak hogy csodálatos a fővárosunk, de a szombati naplemente gyönyörű vörös színekbe borította a várost, mely remekül passzolt az Arioso és a Viola Violetta dekorációjához. Szerencsére a vőfély gondoskodott róla, hogy a vendégek helyet foglaljanak, hisz oly változatos és sokszínű volt a program, hogy alig győztük követni. Volt zenekar, szóló énekes, sőt, még a vőlegény nővére is énekelt egy igen megható dalt az ifjú párnak, melyet nekik énekelt kiskorukban a dédnagyapjuk. Ekkorra már túl volt a násznép a Caprese salátán, a nyúl terrine-en és a Rib-eye-on. A citromtorta tálalása előtt már voltak, akik táncra perdültek és a gyerekasztal mellett sem ült már senki. Az éjféli mini-burgerek illatára azonban mindenki felfigyelt és pár percre el is csendesedett, melyet még ugyan követtek főfogások, de a friss gyümölcsös mascarpone koronázta ezt a varázslatos nyári estét.

Persze ami leginkább megragadó volt, az az ifjú pár szerénysége. A különleges keleti illatok, a mesés budapesti panoráma, a rendhagyó keleti dallamok és a laza, de mégis exkluzívan elegáns násznép, akik együtt ünnepeltek ezen a meleg nyári napon Hannahval és Bassellel, egy mesebeli és gyönyörű emléket szolgáltatott az ifjú párnak, életük egyik legfontosabb napjáról. Kínánunk nekik sok boldogságot és még több visszatérést a mi csodálatos fővárosunkba!

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.