Természetközeli fine dining catering a fenntarthatóság jegyében

Installáció by Chair Stlye

Poharak by Varga Crystal Budapest

Dekoráció by Fleur & Ballon Dekor

Mentalista Show by Danny Blue

Transzfer by aTOURz

Fény és hangtechnika by Special Effects International

 

 

TERRA CATERING ÉS KRISTINUS BORBIRTOK

Exkluzív fine dining élményprogram

A jövő fine dining cateringje a fenntarthatóság jegyében

 

Valódi, tiszta ételek és borok, átlátható forrásból, minőségi kompromisszumot nem ismerve!

Ez az filozófia határozta meg, a hazánkban elsőként megrendezett, Magyarország vezető fine dining catering márkájának és az ország első, nagy biodinamikus borászatának eddig még hazánkban nem látott exkluzív eseményét.

 

Megálmodtunk egy olyan kivételes és egyedi rendezvényt, amelyet itthon még egy rendezvény szolgáltató cég sem nyújt:

egyszerre fenntartható, személyre szabott, természetközeli és high-class:

※ borkészítés,

※ rendezvényszervezés

※ programok

※ fine dining catering

 

A rendezvény ötletgazdái és megvalósítói:

Falko Siecke, a Terra Catering - Magyarország vezető catering márkájának alapító és ügyvezető igazgatója és Florian Zaruba, a dél-balatoni Kristinus birtokigazgatója.

 

 

A koronavírus hatására egy piaci átrendeződést és újratervezést is tapasztalunk több iparágban. Mi abban hiszünk, hogy a versenyből csak az tud győztesként távozni és hosszú távon is minőséget képviselni, akik formálják a trendeket és nem követik azokat, emellett könnyedén és gyorsan adaptálódnak a vírus okozta váratlan helyzetekhez.

 

A mi válaszunk az új helyzetre:

Természetközeli fine dining catering a fenntarthatóság jegyében

 

A Terra Catering és Kristinus Borbirtok közös útjának elindulása alkalmából, meghívta a kéthelyi Kristinus Borbirtokra a rendezvényes szakma legjobbjait,

※ mint az ország legprominensebb rendezvényszervezőit:

Cinderella’s Day, Creative Weddings by Landesz Kati, The White Project,

Dream Wedding, Microcosmos, My Wedding Planner, Budapest Wedding,

 

※ a divat és a design ágazat meghatározó szereplőjét:

Magyar Divat & Design Ügynökségét, a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalata

 

※ az esküvői világ legmeghatározóbb divat és cipőtervezőjét,

Benes Anitát és Vágó Rékát,

 

※ illetve Pinewood Weddings fotós alkotópárosát,

Várai Enikőt és Kádár Leventét

 

Egy olyan élmény csomagot alkottunk meg, amely ezen az eseményen debütált,

amit eddig a szakma nem látott. Ehhez hasonló élményeket eddig Michelin-csillagos éttermekben élhetett át az ember.

 

Az ételek minőségének és kreatív tálalásának Tóth Mario a védjegye.

Mario tapasztalatai birtokában hozza létre a fine dining élményt, valamint képviseli a minőséget a cateringben, amely példa nélküli – nem csak – az itthoni kínálatban.

Mario Brazil származású séf, magyar felmenőkkel. Dolgozott Brazíliában, a Hyat Hotel kiterjedt catering szervezetében,

Spanyolországban egy 3 Michelin-csillagos étteremben (Martin Berasategui), majd a budapesti Costes Downtown sous-chefjeként folytatta pályafutását.

A kezei közül kikerülő, kiváló alapanyagokból elkészített és vizuálisan is magával ragadó ételeket, a művészi tálalással és a professzionális kiszolgálással kiegészülve,

valódi, komplex élményt nyújtanak.

 

A fine dining és programélmények nagykövete, Falko Siecke,

a Terra Catering alapító és ügyvezetője.

Falko kívülről-belülről jól ismeri a luxus catering szolgáltató szektort. Falko 25 éves pályafutása alatt dolgozott a Relais Chateaux Hotelek kötelékébe tartozó, 3 Michelin-csillagos Dieter Müller étteremben,

8 évet töltött Franciaországban a Cote d'Azur, velencei csillagos éttermében,

majd a téli szezonban a Courchevel Hotel, szintén csillagos éttermében.

6 évig volt a 2 csillagos provence-i Four Seasons éttermében, a „La Faventia”-ban, majd 8 évig a budapesti Four Seasonsben.

 

A biodinamikus borászat és fenntarhatóság megtestesítője, Florian Zaruba, a Kristinus Borbirtok ügyvezető igazgatója.

2018, az év mikor egy 100 hektáros borászat a fenntarthatóság érdekében teljes mértékben a biodinamika útjára lép, és feltárja,

hogy mennyire izgalmas a természetes borkészítés vagy, hogy milyen zöldek és vibrálóak a felszívódó permetszerek nélkül művelt szőlősorok.

“Számunkra ez a hely a világ közepe, ami sokkal több, mint pusztán a borainkat adó szőlő termőhelye. 

zeretnénk a lehető legtöbbet visszaadni abból, amit kapunk tőle, ezért a fenntarthatóság,

az organikus és biodinamikus művelés nálunk az alapja mindennek. “

Florian Zaruba - Birtokigazgató

 

 

 

Együttműködő partnereink, akik az esemény részletgazdagságát emeleték a csillagok közé:

Terra_logos_FullHD_v4.jpg