Ételek és italok

A TERRA CATERING EGYSZERŰEN MINDIG A LEGJOBBAT SZERETNÉ AZ ASZTALRA TENNI, A LEHETŐ LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL.

TÓTH MÁRIÓ

A TERRA CATERING kreatív séfje.

Márió számára a legotthonosabb terület a fine dining catering, azaz a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás a rendezvény étkeztetésben. Brazíliából érkezett Magyarországra, de le sem tagadhatná magyar gyökereit.

Szakmai múltja is különleges: 15 évet töltött el Spanyolországban, ahol Martin Berasategui három Michelin-csillagos éttermében sajátította el mindazt, ami a magas színvonalú, osztályon felüli minőségű vendéglátásról tudni érdemes, majd sous-chefként dolgozott a budapesti Michelin-csillagos Costes Downtown étteremben.

Kreativitása, a minőségi ételek iránti szenvedélye alapvetően meghatározza a Terra Catering mindennapjait. Ha megkóstolják fogásait, Önök is pontosan érezni fogják, hogy mit is szeretnénk itt a szavak szűkös lehetőségein belül elmondani.

1 First Text Photo Line.jpg

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

CSAK A LEGJOBBAT, EBBEN NEM ISMERÜNK KOMPROMISSZUMOT.

A Terra Catering kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik.

Soha nem használunk mélyhűtött zöldséget, húst, halat vagy mesterséges színező- és ízesítőanyagot, mint ahogy génmódosított élelmiszert sem. Minden egyes rendezvényünkön tökéletesen friss ételeket szolgálunk fel.

Büszkék vagyunk rá, hogy elvárásainkkal máris kiképeztünk egy új, a minőség iránt elkötelezett őstermelő-réteget. Ők a mi kizárólagos beszállító partnereink.

Mindig a legjobb forrásból szerezzük be a legfinomabb és legegészségesebb alapanyagokat, fogásainkat pedg a legmodernebb konyhai technológiával készítjük el. Így megőrzik eredeti értékeiket: csodálatos színüket, ízüket, és aromájukat. Ez az igazi érték, az igazi élmény mindenki számára. Olyan plusz élmény, amelyen érdemes dolgozni, amiért érdemes alkotni.

2 Second Text Photo Line.jpg

KREATÍV KONYHÁNK

NEMCSAK FINOM, MEGLEPŐ IS!

A Terra Catering mindig elkötelezett volt, s az is marad a legmagasabb színvonalú fine dining szolgáltatás terén. Ezzel együtt jár, hogy fáradhatatlanul keressük a mindig jobb és jobb, kreatívabb megoldásokat nemcsak maga az ételkészítés, de az ízek, a tálalás, és persze a mindezt méltó módon kiegészítő dekoráció területén is.

Szakmai vezetőnk Tóth Márió soha nem rutinból dolgozik. Mindig azon töri a fejét, hogyan tegye még személyesebbé, még egyedibbé az Önök rendezvényét. Az eredmény pedig ízben is, látványban is érezhető lesz. Nem tudunk mást javasolni, ki kell próbálni!

3 Third Text Photo Line.jpg

Ilyenek az italok!

Izgalmas koktélok és fantasztikus borválaszték.

Nemcsak csak az általunk kínált fogások különlegességére törekszünk, az italok ugyanolyan fontosak! A legkiválóbb hazai és külföldi borok is megtalálhatók választékunkban, adott esetben speciális, vendégeink számára palackozott és címkézett üvegekben.

A szakmájuk legjobbjaként elismert sommelier-k az Ön rendezvényén is minden fogáshoz a legjobb borokat ajánlják, párosítják.

Olyan koktélbárt alakítunk ki, ahol speciálisan, innovatív és kreatív módon Keverjük majd a legkülönlegesebb koktélokat, legkiválóbb minőségű italokból. A jó ital adja a jó hangulatot – az étel mellett, nagyon fontos eleme tehát szolgáltatásunknak.

4 Fourth Text Photo Line.jpg

Ott és akkor, ahol Ön szeretné.

Helyszín tekintetében is rugalmasan alkalmazkodunk,
de örömmel ajánlunk Önnek egyedi helyszíneket

A választás természetesen az Öné, olyan helyszíne lesz eseményének, amelyet a legjobban kedvelnek.

Lehet ez egy kertben, vagy máshol akár szabadtéren, megoldjuk akkor is ha adott a helyszínen víz és elektromos áram, de akkor is, ha nem. Egy biztos: Önök nem fogják észrevenni a különbséget.

Nemcsak az ételeink minőségéből, de természetesen a legszigorúbb higéniai követelményekből sem engedünk. Mert ez pontosan olyan fontos nekünk, mint a gyönyörű dekoráció.

Várjuk hívását vagy levelét:

Kovács Júlia

+36 70 414 1360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés