Ételek és italok

A TERRA CATERING EGYSZERŰEN MINDIG A LEGJOBBAT SZERETNÉ AZ ASZTALRA TENNI, A LEHETŐ LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL.

TÓTH MÁRIÓ

A TERRA CATERING kreatív séfje.

Márió számára a legotthonosabb terület a fine dining catering, azaz a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás a rendezvény étkeztetésben. Brazíliából érkezett Magyarországra, de le sem tagadhatná magyar gyökereit.

Szakmai múltja is különleges: 15 évet töltött el Spanyolországban, ahol Martin Berasategui három Michelin-csillagos éttermében sajátította el mindazt, ami a magas színvonalú, osztályon felüli minőségű vendéglátásról tudni érdemes, majd sous-chefként dolgozott a budapesti Michelin-csillagos Costes Downtown étteremben.

Kreativitása, a minőségi ételek iránti szenvedélye alapvetően meghatározza a Terra Catering mindennapjait. Ha megkóstolják fogásait, Önök is pontosan érezni fogják, hogy mit is szeretnénk itt a szavak szűkös lehetőségein belül elmondani.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

CSAK A LEGJOBBAT, EBBEN NEM ISMERÜNK KOMPROMISSZUMOT.

A Terra Catering kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik.

Soha nem használunk mélyhűtött zöldséget, húst, halat vagy mesterséges színező- és ízesítőanyagot, mint ahogy génmódosított élelmiszert sem. Minden egyes rendezvényünkön tökéletesen friss ételeket szolgálunk fel.

Büszkék vagyunk rá, hogy elvárásainkkal máris kiképeztünk egy új, a minőség iránt elkötelezett őstermelő-réteget. Ők a mi kizárólagos beszállító partnereink.

Mindig a legjobb forrásból szerezzük be a legfinomabb és legegészségesebb alapanyagokat, fogásainkat pedg a legmodernebb konyhai technológiával készítjük el. Így megőrzik eredeti értékeiket: csodálatos színüket, ízüket, és aromájukat. Ez az igazi érték, az igazi élmény mindenki számára. Olyan plusz élmény, amelyen érdemes dolgozni, amiért érdemes alkotni.

KREATÍV KONYHÁNK

NEMCSAK FINOM, MEGLEPŐ IS!

A Terra Catering mindig elkötelezett volt, s az is marad a legmagasabb színvonalú fine dining szolgáltatás terén. Ezzel együtt jár, hogy fáradhatatlanul keressük a mindig jobb és jobb, kreatívabb megoldásokat nemcsak maga az ételkészítés, de az ízek, a tálalás, és persze a mindezt méltó módon kiegészítő dekoráció területén is.

Szakmai vezetőnk Tóth Márió soha nem rutinból dolgozik. Mindig azon töri a fejét, hogyan tegye még személyesebbé, még egyedibbé az Önök rendezvényét. Az eredmény pedig ízben is, látványban is érezhető lesz. Nem tudunk mást javasolni, ki kell próbálni!

Ilyenek az italok!

Izgalmas koktélok és fantasztikus borválaszték.

Nemcsak csak az általunk kínált fogások különlegességére törekszünk, az italok ugyanolyan fontosak! A legkiválóbb hazai és külföldi borok is megtalálhatók választékunkban, adott esetben speciális, vendégeink számára palackozott és címkézett üvegekben.

A szakmájuk legjobbjaként elismert sommelier-k az Ön rendezvényén is minden fogáshoz a legjobb borokat ajánlják, párosítják.

Olyan koktélbárt alakítunk ki, ahol speciálisan, innovatív és kreatív módon Keverjük majd a legkülönlegesebb koktélokat, legkiválóbb minőségű italokból. A jó ital adja a jó hangulatot – az étel mellett, nagyon fontos eleme tehát szolgáltatásunknak.

Ott és akkor, ahol Ön szeretné.

Helyszín tekintetében is rugalmasan alkalmazkodunk,
de örömmel ajánlunk Önnek egyedi helyszíneket

A választás természetesen az Öné, olyan helyszíne lesz eseményének, amelyet a legjobban kedvelnek.

Lehet ez egy kertben, vagy máshol akár szabadtéren, megoldjuk akkor is ha adott a helyszínen víz és elektromos áram, de akkor is, ha nem. Egy biztos: Önök nem fogják észrevenni a különbséget.

Nemcsak az ételeink minőségéből, de természetesen a legszigorúbb higéniai követelményekből sem engedünk. Mert ez pontosan olyan fontos nekünk, mint a gyönyörű dekoráció.

EGY LUXUSÉTTEREM IGÉNYESSÉGÉVEL...

KONYHÁNK

Egy újabb terület, ahol nincs megállás, mindig újítunk és fejlesztünk.

Biztosíthatjuk, hogy a legjobb színvonalú, legmodernebb technikával működő konyhai csapat fogja szállítani majd asztalára a rendkívüli fogásokat.

Mi ugyanis sosem pihenünk, nem nyugszunk, ha új módszereket ismerhetünk meg, vezethetünk be a magyar gasztronómia legigényesebb rétegeiben.

A Terra Catering a legmodernebb konyhai gépeket használja, valamint a legújabb technológiai eljárásokat alkalmazza, amelyeket itthon csak a legmagasabb színvonalú éttermekben ismernek.
Ezért vagyunk, mi így dolgozunk.

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.