Étel filozófiánk

KIVÉTELES ÉTELTÁLALÁS, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOK ÉS FRISSEN KÉSZÍTETT ÉTELEK A LEGFŐBB ISMÉRVEI A TERRA CATERINGNEK.

TÓTH MARIO

A TERRA CATERING kreatív executive séfje

Mario tapasztalatai birtokában hozza létre a fine dining élményt valamint képviseli a minőséget a cateringben, amely példa nélküli – nem csak – az itthoni kínálatban. Mario Brazil származású séf, magyar felmenőkkel.

Dolgozott Brazíliában, a Hyat Hotel kiterjedt catering szervezetében, Spanyolországban egy 3 Michelin-csillagos étteremben (Martin Berasategui), majd a budapesti Costes Downtown sous-chefjeként folytatta pályafutását.

A kezei közül kikerülő, kiváló alapanyagokból elkészített és vizuálisan is magával ragadó ételeket, a művészi tálalással és a professzionális kiszolgálással kiegészülve, valódi, komplex élményt nyújtanak.

1 First Text Photo Line.jpg

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Az alapanyagok kiválasztásánál a legmagasabbra tettük a mércét.

A minőség nálunk azt jelenti, hogy csak friss alapanyagokkal dolgozunk és semmit sem szerzünk be fagyasztott állapotban. Konyhánk nem ismeri a mesterséges összetevőket vagy gén módosított élelmiszereket. Minden egyes rendezvényünkön friss ételeket készítünk Önnek.

A minőség iránti törekvéseinknek köszönhető, hogy egyedi és szoros kapcsolatot alakítunk ki helyi termelőkkel, és olyan gazdákkal, akik elkötelezettek a munkájuk és termékük iránt, ezáltal garantálva az egészséges és tisztán átlátható forrásból származó alapanyagokat ügyfeleink számára.

Konyhánkban csak a legjobb minőségű és legfrissebb alapanyagok találkoznak a legmodernebb konyha technológiákkal, így garantálva Önnek a kivételes ízvilágot és egyedülálló aromákat.

_ABP3805.jpg

KREATÍV KONYHÁNK

A CATERING FINE DINING SZINTRE VALÓ EMELÉSE

A Terra Catering egyet jelent az úttörő és kreatív ételek tálalásával. Törekszünk az ételek tányéron való prezentációja során, hogy a vizuális élmény ne okozzon minőségveszteséget.

Executive séfünk, Tóth Mario soha nem rutinból dolgozik. Mindig fontos számára, hogyan tegye még személyesebbé, még egyedibbé az Ön rendezvényét.

Az eredmény pedig ízben is, látványban is garantáltan érezhető.

3 Third Text Photo Line.jpg

ITALOK

Izgalmas koktélok és kiemelkedő borválaszték.

Nemcsak csak az általunk kínált fogások egyediségére törekszünk, az italok ugyanolyan fontos szerepet töltenek be rendezvényeinken. A legkiválóbb hazai és külföldi borkülönlegességek is megtalálhatók választékunkban, adott esetben speciális, vendégeink számára palackozott és címkézett üvegekben.

A szakmájuk legjobbjaként elismert sommelier-k az Ön rendezvényén is minden fogáshoz a legjobb borokat ajánlják, illetve párosítják.

Olyan koktélbárt alakítunk ki, ahol speciálisan, innovatív és kreatív módon készítjük majd a legkülönlegesebb koktélokat, legkiválóbb minőségű italokból.

4 Fourth Text Photo Line.jpg

OTT VAGYUNK, AHOL ÖNNEK SZÜKSÉGE VAN RÁNK

Helyszín tekintetében is igazodunk az ön igényeihez.

A Terra Catering mobil konyhájának köszönhetően, bármilyen helyszínen és környezetben ki tudjuk szolgálni az igényeit.

Lehet ez egy kertben, vagy akár szabadtéren, megoldjuk. Akkor is, ha adott a helyszínen víz és elektromos áram lehetőség, de akkor is, ha nem. Egy biztos: nem fogja észrevenni a különbséget.

Ahogyan nem ismerjük az ételeink minőségében kötött kompromisszumot, úgy a legszigorúbb higiéniai követelményekből és a zökkenőmentes logisztikai megoldásokból sem engedünk.

FMI_7702.jpg

Várjuk hívását vagy levelét:

Kovács Júlia

+36 70 414 1360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés