Finger Food

A Terra Catering, ismervén megrendelői igényeit, rendkívül nagy súlyt helyez az általa kínált „finger food”-választékra is.

A Design

Olyan hangulatot teremtünk, hogy vendégei folyamatosan a szórakozás és felhőtlen öröm terepének lássák az aznapi programot.

Garantált meglepetés élménnyel, és az erős, hatásos designnal vendégei érezni fogják, hogy Ön a catering új szintjét kínálja nekik.

Minden egyes ízelítő falatunk és kanapénk különleges, egyedi, s adunk arra, hogy különbözőképp prezentáljuk is ezeket. De egy dolgoban mégis hasonlóak: ropogósan frissek és ízletesek!

Photo Banner.jpg

Friss alapanyagok

Minden egyes fogást aznap készítünk el,
így is megőrizve az ételek eredeti ízeit, illatait

Lepje meg vendégeit a természet legfrissebb ízeivel és illataival – nem is beszélve az ételkompozíciók színharmóniájáról.

A Terra Catering csakis a legfrissebb, legjobb minőségű alapanyagokat használja fel, sosem hamarabb, mint az Ön rendezvényének napján.

Így már nem is annyira meglepő, hogy a legszebb, legfinomabb kanapékat, ízelítőkat, amuse-bouche-okat kínáljuk a vendégek érkezésének pillanatától kezdve.

Second Text Photo Line.jpg

Minden egyes ízelítő falatunkat élvezze ki,
fedezze fel interaktív kanapéinkat!

Ezen az estén semmi sem a megszokott, megunt módon fog történni. Ezért is újítottuk meg, frissítettük fel kanapékínálatunkat, és azért is, hogy mindjárt az est kezdetén kellemes csalódás részesei lehessenek.

Füstölt lazacunkat és hideg húsízelítőinket szárazjég-ágyról kínáljuk, miközben odafigyelünk arra is, hogy az Önök cégének logóját, jelképét is megkomponáljuk.

Házi látványtervezőink hangsúlyt fektetnek a kiszolgáló személyzet öltözékének megkomponálására is, hogy az összkép mindig harminikus, ízléses maradjon.

A Terra Catering megalkotta a céges események új vonulatát és dizájnját, és közben mindig előtérbe fogja helyezni azokat a látványelemeket, amelyek Önöknek is fontosak.

3 Third Text Photo Line.jpg

Mindig megújuló kínálatunk prezentálása is hibátlan lesz!

Már az est elején élvezzék ki ízelítőink kimeríthetetlen sokféleségét, s azt a művészi prezentációt, amellyel Marió séfünk igyekszik elkápráztatni Önöket és persze a vendégeiket is.

Biztosak lehetnek benne, hogy mindenből csakis a legjobbat kínáljuk majd Önöknek. Ugyanakkor minden egyes ízelítősort másképp, innovatív módon tálalunk, prezentálunk és kínálunk.

Büfépultjainkat is ehhez a sokféleséghez, a művészi igényhez, és az Önök estjének osztályon felüli környezetéhez igazítottuk, így harmonikusan illeszkednek majd az est fényéhez.

1 First Text Photo Line.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.