Flying Büfé

A TERRA CATERING SAJÁT KONCEPCIÓJA
INNOVATÍV - EXKLUZÍV - IGÉNYEIRE SZABVA

INNOVATÍV ÉS ÍNYENC FLYING BÜFÉ

FENSÉGES, KÓSTOLÓ MÉRETŰ ADAGOK KIZÁRÓLAG FRISSEN KÉSZÍTVE

A Terra Catering bemutatja specialitását, a „Flying Büfé” koncepciót. Olyan kivételes ínyenc előételekről beszélünk, amelyek művészi szintre emelik
a tálalás élményét.

Elrugaszkodtunk mindentől, ami hagyományos és megszokott. Modern, kortárs szolgáltatások irányát képviseljük. A Terra Catering „Flying Büfé” szolgáltatása kizárólag friss alapanyagokat használ, kisméretű porcelán tálalókban, a könnyű és élvezetes fogyasztás érdekében.

FMI_0740.jpg

Garantáltan lélegzetelállító

Üzleti eseményei most új gasztroélményekkel bővülnek

Mint az esemény házigazdái, minden figyelmüket az üzleti partnereiknek szentelhetik. A flying büfé koncepciónk lehetővé teszi, hogy az üzleti beszélgetések zavartalanok maradjanak miközben vendégei folyamatosan tudnak vendégváró falatokat fogyasztani.

A rendezvény teljes ideje alatt személyzetünk észrevétlenül gondoskodik a frissítők pótlásáról és az oda nem illő használt poharak, tányérok folyamatos cseréjéről. Az ízélmények és az ételek tálalása garantált wow-élményt fog
a vendégek emlékezetében hagyni.

Biztosíthatjuk arról, hogy a vendégektől csak pozitív visszajelzést fog kapni a rendezvényén megtapasztalt szolgáltatásról, mivel a Terra Catering mindet egy kézben tart és professzionálisan koordinál. A magas fokú vendégelégedettség pedig nyitottságot és új tárgyalási lehetőségeket rejt üzleti partnereivel.

FMI_0753.jpg

ÉTELEK PREZENTÁCIÓJA

Minden egyes fogás ínycsiklandóan tálalva

Kiemelt figyelmet fordítunk az ételek tálalására ezáltal a szemnek is maradandó élményt alkotva. Az ételek alapanyagai csak friss, helyi és organikus termelőktől közvetlenül szerezzük be.

A meleg ételeket mindig frissen, a helyszínen készítjük el. Képzeletét felülmúlja az ízélmény, amikor a sous vide technológiával készül kacsamellet, amely tökéletesen átsütött viszont mennyeien omlós, társítva zöldségekkel és málna szósszal megízleli.

A “Flying Büfé” egy igazi gourmet élmény prémium eseményekre. Miért ne élvezhetné Ön is a frissen készített gourmet ételeket a saját rendezvényen?

FMI_0947.jpg

Várjuk hívását vagy levelét:

Kovács Júlia

+36 70 414 1360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés