Flying Buffet

A Terra Catering teljesen megújult catering-koncepciója innovatív és a mai igényekhez, mindenekelőtt az önök kívánalmaihoz igazodik.

A körüljárható gourmet-büfé

Tenyérnyi, friss falatok

A Tera Catering bemutatja új termékét, a „Flying Buffet” koncepciót. Olyan kis ízelítőkről, szendvicsekről, előételekről van szó, amelyek előrevetítik az utána következő vacsora hangulatát és ízeit.

Koncepciónk kidolgozásakor merítettünk a hagyományos, már bevált kínálatból és prezentációkból, de igyekeztünk mindezt a legújabb trendekkel házasítani. Arra is ügyeltünk, hogy minden egyes kis fogást külön porcelán tányérkákon kínáljuk, csak hogy könnyebb legyen állva is fogyasztani.

1 First Text Photo Banner.jpg

Egy garantált wow-élmény

Üzleti tervei most új arculatot kapnak

Mint a Terra Catering vendégei, ezen az estén minden figyelmüket az üzletfeleiknek szentelhetik. Mélyedjenek el velük az Önök által igazán fontosnak tartott témákban – a Flying Buffet mellett csak erre kell koncentrálniuk.

Miközben Önök ismerkednek, beszélgetnek, mi észrevétlenül eltüntetjük a használt edényeket és evőeszközöket, semmi sem bántja majd a szemüket. A letisztult dizájn, a tiszta és a virágos környezet természetes aláfestője lesz minden üzleti vagy magánjellegű beszélgetésnek.

A Terra Catering, melyet azzal bíztak meg, hogy a vendégeikről gondoskodjon, mindig az Önök cégét, s annak pozitív percepcióját fogja segíteni, egész végig az est folyamán. Meglátják majd, ezen a téren is milyen eredményesen tudunk Önökkel együttműködni!

2 Second Text Photo Line.jpg

Food dizájn

Minden egyes fogást művészien, étvágygerjesztő módon tálalunk

Nem elég, ha a vacsora friss, ízletes, egészséges és nagyon finom. Fontos az is, hogy jól mutasson a tányéron, étvágygerjesztő hatást keltve.

Mi minden meleg ételt a helyszínen készítünk el, úgy, hogy a lehető legfrissebben kerüljenek a tányérra. Képzeljenek csak maguk elé egy sous-vide eljárással készült csodálatos színű, puha, lédús, épp megfelelő hőfokú kacsamellet színpompás zöldségekkel és málnaszósszal körítve…

3 Third Text Photo Line.jpg

Minden egyes fogást másképp tálalunk,
hogy változatos, gusztusos látványban se szenvedjenek hiányt

Az ételeket úgy tálaljuk, hogy a látvány és a tartalom egysége sose szenvedjen csorbát, vagyis az egyes fogások gusztusos, művészi prezentációja mellett az a leglényegesebb, hogy minden egyes fogás a lehető legízletesebb is maradjon.

Gyönyörködjenek csodálatos porcelán étkészleteink szépségében és sokszínűségében is, de ne veszítsenek ezzel sok időt, mert az egyes fogások között gyorsan kicseréljük őket. Viszont minden egyes új fogás egyben új esztétikai élményt is nyújt majd.

Mi mindenesetre minden részletre odafigyelünk: még a tálcáink is gyönyörű diófából készültek…

4 Fourth Text Photo Line.jpg

Egy teljesen új, komplett szolgáltatási csomag

Mivel a Terra Catering időben megértette ügyfelei igényeit, úgy határoztunk, hogy opcióként ajánljuk Premium Business Package szolgáltatási csomagunkat. Ebbe beleértjük a különféle kellékek beszerzését és rendelkezésre bocsátását, a dekorációt, a higiéniai szolgáltatásokat, a hostess szolgálatot, de még a mellékhelyiségek szakképzett személyzetét is – természetesen az ételek és italok előkészítése és felszolgálása mellett.

A szolgáltatói csomag másik előnye a Flying Buffet, amellyel elkerülhetik az étel pazarlást, a túlfőzött ételeket és a túlzsúfolt büféasztalokat, amelyek korábban nem egy esetben csalódást okozhattak az Önök vendégeinek.

Mindezeket a szolgáltatásokat zárt térben vagy szabadban is képesek vagyunk nyújtani, és hozzá vagyunk szokva ahhoz is, hogy adott esetben az Önök irodaépületében rendezzük meg ezt az üzleti eseményt.

Mindez egy szolgáltatáson belül, egyetlen árkategóriában, úgy, hogy lefed minden igényt.

Fifth Text Photo Line.png

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.