Ültetett rendezvények

A Terra Catering első osztályú rendezvény élményről biztosítja Önt
az ültetett vacsora estek alatt is.

A Minőségi szolgáltatás garantált

Minden esemény különleges alkalom arra, hogy feledhetetlen élményt szerezzünk Önnek

Kivételes kiszolgálás, átlagon felüli minőségű ételek és tálalási módok illetve étkészletek legszélesebb skáláját kínáljuk. A Terra Catering szenvedélye az élményekben és legkiválóbb ízekben gazdag rendezvények megvalósítása.

A Terra Catering executive séfje, Tóth Mario a minőséget és dizájnt a fine dining szintjére emeli. Fedezze fel egyedi fogásainkat, melyeket a legszélesebb körű konyhatechnológiai tudásunkkal készítünk és művészien tálalunk.

DSC02869.jpg

A legújabb trendek, innovatívan

Exkluzív, prémium minőségű catering-szolgáltatás

A Terra Catering egyet jelent az úttörő és kreatív ételek tálalásával. Törekszünk az ételek tányéron való prezentációja során, hogy a vizuális élmény ne okozzon minőségveszteséget.

Kompromisszumot nem ismerünk, ha minőségről van szó. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk, gondosan válogatott minőségi alapanyagokra, melyeket többnyire helyi termelőktől szerzünk be.

FMI_0200.jpg

Lenyűgöző esemény design

Fedezze fel tálalókészleteink páratlan kínálatából azt,
amely az Ön stílusához a legközelebb áll

A porcelán tálak és tányérok, kristálypoharak tengernyi választéka mind arra várnak, hogy az Ön eseményén szerepelhessenek.

Lélegzetelállító és egyedi élményt teremtünk Önnek. Álmodja meg az esemény hangulatát és felsorakoztatjuk Önnek Magyarország legkimagaslóbb tálalási eszközök tárházát.

FMI_7702.jpg

szakszerű felszolgálás

Minden eseményen a legprofesszionálisabb csapattal dolgozunk

A Terra Catering személyzete nemcsak tehetséges és gyakorlott, de rendkívül barátságos és talpraesett is. Minden rendezvény előtt külön felkészítjük őket, hogy előre, pontosan tudják, mi lesz a feladatuk, mikor mi történik és mik az esemény mérföldkövei. Így észrevétlenül, viszont mindig készenlétben tudnak állni.

Az általunk nyújtott szolgáltatáshoz hozzátartozik a megjelenés is, a felszolgáló csapatunk öltözéke is, ami mindig az esemény hangulatához tökéletesen illeszkedik.

FMI_4533.jpg

Várjuk hívását vagy levelét:

Kovács Júlia

+36 70 414 1360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés