Premium Plated Events

A terra catering első osztályú, ültetett vacsorái.

Minőségi szolgáltatás

Minden prémium vacsoraest jó alkalom rá, hogy kitegyünk magunkért

Különleges kiszolgálás, osztályon felüli minőségű ételek és dizájn, nem is beszélve a tálak, tányérok és poharak milyenségéről – ezeket nyújtja a Terra Catering egészen egyedülálló szolgáltatásai között Magyarországon. Ragadja magával Önt is a lelkesedésünk és a tökéletesre való törekvésünk!

A Terra Catering séfje, Tóth Márió olyan magas minőségi és dizájnsztenderdeket alkotott, hogy immár semmi sem hiányzik egy ünnepélyes fine dining vacsoraasztalról.

Fedezze fel Ön is egyedi ételkülönlegességeinket, amelyeket páratlan konyhai tudással készítünk és innovatív módon, művészien tálalunk!

1 First Text Photo Line.jpg

A legújabb trendek, innovatívan

Exkluzív, prémium minőségű catering-szolgáltatás

A Terra Catering mindig hangsúlyt fektet a vendéglátás új irányzataira, a kreativitásra az ételek elkészítése és művészi igényű tálalása során. Mindeközben soha egy jottányit sem engedünk minőségi elvárásainkból.

Ezen a téren szó sem lehet semmiféle kompromisszumról. Ezért is kezdjük a munkánkat beszállítóink legszigorúbb kiválasztásával. Emellett, ha és amikor csak tehetjük, tehetséges helyi kistermelőktől vásárolunk.

2 Second Text Photo Line.jpg

Lenyűgöző esemény design

Fedezzék fel páratlan kínálatunkat, mert biztos,
hogy találnak a stílusuknak épp megfelelőt!

Először válasszák ki tálalóeszközeink közül azokat, amelyeket a legszebbnek, legalkalmasabbnak találnak!

A porcelán tálak és tányérok, a százféle kristálypohár mind arra várnak, hogy kiválasszák őket. És az evőeszközök, a damasztabroszok is.

Ezt az estet lélegzetelállítóvá, felejthetlenné varázsoljuk, mert a választékunk mindenből kimeríthetetlen és első osztályú…

3 Third Text Photo Line.jpg

Beszállítóink

a legváltozatosabb,

mindig megújuló kínálatukkal állnak mellettünk

A Terra Catering a város legjobb, folyamatosan a legmagasabb színvonalon teljesítő beszállítóival dolgozik, s így mindig változatos, napra kész felszerelést ajánlhat, akár a legmodernebb, akár a hagyományosabb stílusú vacsorákhoz, rendezvényekhez.

Mindig a helyszínhez, az esemény jellegéhez illő szetteket ajánlunk, Önöknek csak választaniuk kell!

Mi mindenesetre a legkisebb részletre is figyelni fogunk, s biztosak lehetnek benne, hogy minden téren a legjobb minőségű anyagokat, felszereléseket ajánljuk, legyen szó bármilyen tálalásról, evőeszközről vagy asztalterítőről.

04 Fourth Text Photo Line.jpg

Minden eseményen

barátságos és szakszerű

a felszolgálás

A Terra Catering személyzete nemcsak tehetséges és gyakorlott, de rendkívül barátságos is. Minden rendezvény előtt külön is felkészítjük őket, hogy előre, pontosan tudják, mi lesz a feladatuk. Felkészülnek tehát, elsősorban az est sikere érdekében. És a tökéletes felkészüléshez szervesen hozzátartozik a megjelenésük, az öltözékük is, ami mindig az esemény hangulatához tökéletesen illő lesz.

Ugyanakkor Önökkel is jóelőre tisztázzuk majd, mit várhatnak el személyzetünktől, melyek a mi állandó, kötelező sztenderdjeink.

És hogy végül minden harmonikus egységgé szerveződjön, arról látványzervezőink segítségével gondoskodunk majd, ezen a téren is mindig arra törekedve, hogy mindenben az Önök kedvében járjunk.

FMI_4533.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.