Friss hírek

Sok izgalmas esemény történt velünk az utóbbi időben, tekintse meg legfrissebb híreinket!

Megjelentünk a Forbes-ban

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Forbes Hungary felkért minket egy interjúra. A szüleim mindig azt mondogatták nekem, hogy a kemény munka megtérül és csak így érhetem el az álmaimat.

tovább

Íme, megújult tavaszi menüsorunk!

Szezonális, vadonatúj menüt kínálunk rendezvényeinken a legkiválóbb alapanyagokból. A Terra Catering szolgáltatásainak egyik alappillére, hogy emlékezetessé tegyük rendezvényeinket a gasztronómiai élmények szintjén is.

tovább

Interjú Falko Sieckével a Gastro Guide Magazinban

Falko Siecke, a Terra Catering alapítója mesél az interjúban a professzionális rendezvényszervezés kulisszatitkairól és arról, hogyan érkezett Magyarországra.

tovább

Egy különleges Valentin nap a Brody Writer's Villában

Felejthetetlenné tettük az idei Valentin napot azon vendégeink számára, akik részt vettek február 14-i eseményünkön, amelyet a Brody House Writer's Villájában tartottunk.

tovább

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.