Kiemelkedő minőség


Csak a legjobb helyi és nemzetközi alapanyagokkal dolgozunk, amiket például a Pödörből, az Alemittától, a Pékműhelytől és a párizsi Rungis piacról szerzünk be

Személyes élmény

Az ötleteléstől a kivitelezésig, éjjel-nappal rendelkezésére áll személyes tanácsadója

Bútorok és terítékek széles kínálatából választhatja
ki a rendezvényéhez legjobban illőt

Vállalati branding:
saját cége logójával teheti egyedivé a rendezvényt és a menüt is

Esküvők

Esküvők

A Terra Catering a város legkiválóbb esküvőszervezőivel dolgozik együtt. Megtiszteltetésnek érezzük, hogy már eddig is számos, magyar és külföldi párnak segíthettünk a jeles rendezvény megszervezésében és lebonyolításában.   Büszkék vagyunk esküvői szolgáltatásaink széles körére. Teljesítjük minden kérését, és hozzátesszük azt az apró kreatív csavart, amitől a Nagy Nap olyan lesz, amiről mindig is álmodott!

Tovább
Társasági események

Társasági események

A Terra Catering tevékenységének egyik alapvető szeletét képviselik a privát rendezvények: az elmúlt időszakban Budapesten a szülinapok, évfordulók, Bar Mitzvah-k és számtalan egyéb jeles alkalomból tartott rendezvények új hulláma söpört végig.   Az ilyen társasági események különleges jelentőséggel bírnak számunkra: latba vetjük minden kreativitásunkat, képzelőerőnket és humorérzékünket, hogy minden egyes rendezvény a legjobb legyen.

tovább
Céges rendezvények

Céges rendezvények

A Terra Catering az eszközök és tudás széles tárházával rendelkezik a vállalati arculatformálás terén. Legyen szó fogadásokról, vacsorákról, sajtónyilvános eseményekről, üzletek megnyitó ünnepségéről, autókkal vagy divattal kapcsolatos rendezvényekről: csapatunk kreativitásával gondoskodik arról, hogy a rendezvény illeszkedjen a vállalat arculatához és egyértelműen tükrözze a célközönség igényeit.

tovább