Rendezvényeink


Megoldásaink minden részletre kiterjednek, hiszen kizárólag a legjobb minőséget nyújtjuk. Céges rendezvényein garantáljuk a professzionális légkört, és a teljes diszkréciót. Esküvőinken nem szalasztunk el egyetlen pillanatot sem, ami még különlegesebbé teheti a Nagy napot.

Teljeskörű vendéglátás


A Terra Catering teljeskörű szolgáltatást nyújt minden esemény esetében. Kizárólag a legtapasztaltabb szakemberekkel dolgozunk együtt, akik pontosan tudják a megoldást minden lehetséges kívánságára. A szervezés kezdetétől az esemény utolsó pillanatáig mindenben az Ön kérései az irányadóak, legyen az a gasztronómia legnagyobb újdonsága vagy egy különleges meglepetés megszervezése.

Sokszínű helyszínek

Exkluzív események különleges helyszíneken

Ilyet még nem látott, de mi folyamatosan résen vagyunk! A város legkülönlegesebb, legexkluzívabb helyszíneit kínáljuk, többféle építészeti stílusban, méretben és hangulatban.

Folyamatosan keressük az újabb és újabb helyszíneket, figyeljük az újdonságokat! Hagyatkozzanak ránk bátran! Ahogy a szervezésben, a helyszínkeresés kapcsán is levesszük a terhet a válláról.

Szerencsére Budapest folyamatosan szépül és újul, talán nem is olyan nehéz újabb és újabb különleges helyszíneket felfedeznünk.

Event Venues, Locations, Budapest, Hungary

Virág dekoráció

Az exkluzív események elengedhetetlen kelléke

A gyönyörű virágok különleges hangulatot adnak egy kiváló helyszínnek. A trópusi növényektől kezdve a művészien komponált alkalmi csokrokig mindenre lehetőség van az Ön elképzelése alapján.

A Terra Catering a város legjobb, leginnovatívabb kereskedőivel és virágkötőivel együttműködve minden kérést teljesíteni tud az év bármilyen szakában.

Flowers, Decoration, Weddings

Esemény styling

Testreszabott design minden eseményre

A teljes tervezés és szervezés alatt végig az Ön elképzelése alapján haladunk és adunk tanácsokat. További fontos része az, hogy átgondoljuk vendégei hogyan fogják tudni legjobban kiélvezni az esemény minden pillanatát.

A szakma legjobbjaival dolgozunk együtt azon, hogy mindenben megfelelhessünk az Ön elvárásainak, még akkor is ha legmerészebb álmaikkal megvalósíthatatlannak tartják. Dedikált kapcsolattartónk fáradhatatlanul áll majd az Ön rendelkezésére, és minden kérdésre naprakész válasza lesz.

Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy szakmailag felkészült csapatunk eddig nem találkozott olyan kéréssel, amit ne tudott volna megvalósítani.

Decoration, Flowers, Event Styling

Videó, világítás, hangosítás

Adjuk meg eseménye hangulatát professzionális módon

Úgy gondoljuk, egyetlen eseményen sem mellékes elem az audiovizuális környezet. A videó, a hangosítás, a fényeffektek alapvetően befolyásolják az összképet, a hangulatot.

Érdemes időt és pénzt áldozni arra, hogy tökéletes zenei és képi hátteret adjunk az eseménynek, mert ezzel akár át is változtathatjuk az eredeti helyszínt valami egészen újjá.

Technikus szakértőink és szerződött partnereink a legmodernebb technikai felszerelésükkel és több éves szakmai tapasztalatukkal az Önök minden kívánságát teljesítik.

Audiovisual, Light, Sound, Technic for Events

Szórakoztatás

Álmodja meg, és mi megszervezzük

A legismertebb színészektől, a lélegzetelállító akrobatákon, bűvészeken és táncegyütteseken át, akár a közismert műsörvezetőkig bárkit elhozunk az Ön eseményére. Mindent megteszünk azért, hogy ne csak lenyűgözhesse vendégeit, hanem életre szóló élményt is átélhessenek.

Ezek mellett lehetőség van interaktív programok megszervezésére is, ahol a maguk a vendégek lehetnek a fellépők is, vagy épp egy Las Vegas-i kaszinóban is érezhetik magukat. A lehetőségek tárháza végtelen, ha a vendégeink szórakoztatásáról van szó.

Entertainment, Music and Performance

Fotó és videó szolgáltatás

Professzionális fotográfusaink megörökítik a legfontosabb pillanatokat

Csapatunkba összegyűjtöttük az ország legkitűnőbb fotósait, videósait, hogy az est minden lényeges mozzanatát megörökítsék. Természetesen eközben ők diszkréten a háttérben maradnak.

Emelett lehetősége van a cége arculatához, kampányához illeszkedő képek és felvételek elkészítésére is. Szakembereink az esemény alatt és után is a rendelkezésére állnak ezzel kapcsolatban.

Photo and Videographer for Weddings

Várjuk hívását vagy levelét:

Kovács Júlia

+36 70 414 1360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés