Rendezvények

Minden részletre kiterjedően a legjobb minőséget nyújtjuk, függetlenül attól, hogy céges, vagy családi-baráti eseményről van szó. Céges partnereinket mindig új ötletekkel kápráztatjuk el, és az újdonság erőt is szem előtt tartva szervezzük az esküvői fogadásokat és a társadalmi eseményeket.

Teljes körű vendéglátás

Mivel teljeskörű vendéglátói szolgáltatást nyújtunk, professzionális csapatunkat a legmagasabban képzett szakemberek vezetik, a lehető legjobb minőségben és mindig friss szemlélettel és az újdonság iránti elkötelezettséggel. Mindig Önök mellett állunk, a rendezvényük megtervezésétől kezdve az utolsó pillanatig.

Sokszínű helyszínek

Exkluzív események különleges helyszíneken

Ilyet még nem látott, de mi folyamatosan résen vagyunk! A város legkülönlegesebb, legexkluzívabb helyszíneit kínáljuk, többféle építészeti stílusban, méretben és hangulatban.

Folyamatosan keressük az újabb és újabb helyszíneket, figyeljük az újdonságokat! Hagyatkozzanak ránk bátran! Ahogy a szervezésben, a helyszínkeresés kapcsán is levesszük a terhet a válláról.

Szerencsére Budapest folyamatosan szépül és újul, talán nem is olyan nehéz újabb és újabb különleges helyszíneket felfedeznünk.

Event Venues, Locations, Budapest, Hungary

Virág dekoráció

Az exkluzív események elengedhetetlen kelléke

A gyönyörű virágok különleges plusz energiát adnak egy kiváló helyszínnek. A trópusi növényektől kezdve a művészien komponált alkalmi csokrokig minden lehetőséget felhasználunk, hogy ne csak a szokványos helyeken, hanem egyedi elhelyzésben, a terített asztalok közepén, vagy máshol is szeretnénk elkápráztatni vendégeit. Ünnepélyes családi esemény, vagy egyszerű sajtófogadás, mi megtaláljuk a legmegfelelőbb alkalmi virágdíszítést.

A Terra Catering a város legjobb, leginnovatívabb kereskedőivel és virágkötőivel együttműködve elképesztően széles választékban tud ajánlani eseményéhez megfelelő díszítést.

Flowers, Decoration, Weddings

Esemény styling

Testreszabott design

Nagy figyelemmel hallgatjuk meg kívánságait, ötleteit, hogy teljesen átérezzük, milyen stílust szeretne, mire van szükség, természetesen nemcsak a saját fejünkkel gondolkodva, hanem a meghívottakéval is.

A szakma legjobbjait hívjkuk segítségül, hogy mindenben megfelelhessünk az Ön elvárásainak, még ha a legmerészebb álmaikkal is keresnek fel minket. Így aztán bátran tervezhetünk együtt. Dedikált kapcsolattartónk fáradhatatlanul áll majd az Ön rendelkezésére.

Dicsekvés nélkül állíthatjuk, hogy szakmailag felkészült csapatunk eddig minden különleges vagy éppen szokásos igényt kielégített, s ez most is így lesz.

Decoration, Flowers, Event Styling

Videó, világítás, hangosítás

Az önök rendezvényéről sem hiányozhat a wow-élmény

Mi úgy gondoljuk, hogy sehol sem mellékes elem a megfelelő audiovizuális környezet. A videó, a hangosítás, a fényeffektek alapvetően befolyásolják az összképet.

Tudjuk azt is, hogy érdemes időt és pénzt áldozni arra, hogy tökéletes zenei és képi hátteret adjunk az eseménynek, mert ezzel akár át is változtathatjuk, az Önök és vendégeik kedvére sikeresen át is varázsolhatjuk az eredeti helyszínt.

Technikus szakértőink és külsős, szerződött partnereink bármilyen, a legmodernebb technikai felszerelést és tökéletes technikai tudásukat, egyedi ötleteiket latba vetve dolgoznak majd azon, hogy az Önök minden kívánságát ezen a téren is teljesíthessék.

Audiovisual, Light, Sound, Technic for Events

Szórakoztató műsor

A terra catering az ország legjobb, legtehetségesebb művészeit hozza el önöknek

A legjobb DJ-ktől a zseniális színészekig, a lélegzetelállító trükköket bemutató akrobatáktól és bűvészektől a közismert tévés műsorvezetőkig szó szerint bárkit elhozunk az Ön eseményére, sőt, akár egy fantasztikus táncegyüttest is, csak hogy lenyűgözhessék vendégeiket.

Nem rettenünk meg az interaktív események megalkotásától sem, amelyeken maguk a vendéglátók és a vendégek is felléphetnek, ha úgy tartja kedvük, hogy kipróbálhassák magukat, mondjuk egy csapatépítő tréning keretében, vagy csak úgy, szórakozásból.

És persze szervezhetünk társas játékokat is, kaszinóhangulatot varázsolhatunk az este köré, kollektív szelfizéssel, vidámsággal, sok-sok nevetéssel…

Entertainment, Music and Performance

Fotós és videós programok

Professzionális, tapasztalt fotósaink örökítik meg a legszebb, legvidámabb pillanatokat

Csapatunkba összegyűjtöttük az ország legkitünőbb fotósait, videósait, hogy az est minden lényeges mozzanatáról maradjon emlékük, természetesen úgy, hogy ők diszkréten a háttérben maradnak.

Elkészíthetjük közben vagy az esemény után cége arculatához, kampányához illeszkedő elemeket, vagy összeállítunk egy - a családi eseményről szóló örök emlékeket tartalmazó - fotóalbumot. Mindenesetre minden kérésüket, vágyukat meghallgatjuk és teljesítjük ezen a téren is…

Photo and Videographer for Weddings

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.