Céges rendezvények

A Terra Catering Magyarország vezető luxusszínvonalú céges rendezvényszervező és catering csapata.

Egyedülállóan

magas színvonalú rendezvény

Pont úgy, ahogy szeretné

Legyen az állófogadás, ültetett vacsora, sajtótájékoztató, új irodaépület, üzemegység avatóünnepsége, boltnyitás, autó- vagy divatbemutató a Terra Catering a céges rendezvények számos területén bizonyított. Kreatív tervezőcsapatunk az Ön cégét, márkáját helyezi a középpontba, speciális és kifinomult módon, úgy, hogy vendégei észrevétlenül egy másik dimenzióban, soha nem látott színvonalon és stílusban kiszolgálva érezzék magukat.

Corporate Events by Terra Catering

Vágjon bele,

bízzon bennünk!

Egyedülálló figyelmet kap tőlünk

A Terra Catering számára nagyon fontos az átlátható költségkezelés, a mindkét fél részéről jó érzéssel és teljes egyetértésben elvégzett közös munka. Világosan és érthetően egyeztetjük Önnel a nyújtott szolgáltatások árát, azt pontosan úgy megszabva, ahogy Ön kérte, lehetőségeit is figyelembe véve. A kezdetektől fogva nagyon fontos, hogy szoros kapcsolatot építsünk Önnel, rendezvényének pontos célját, elvárt eredményét soha nem tévesztjük szem elől, megoldásaink túlmutatnak a gyakorlati teendők véghezvitelén, mi valódi partnerek vagyunk annak érdekében is, hogy üzleti céljait is segítsük.

A Terra Catering számára alapvető, hogy bármikor és a legnagyobb rugalmassággal álljon megrendelői rendelkezésére. Tudjuk, hogy az üzletemberek számára fokozottan igaz a mondás: az idő pénz. Számunkra ezért sem a hétvége, sem a piros betűs ünnepnap nem számít: mi mindig készen állunk…

Event Planning and Service

Alternatív és innovatív

helyszín választás

Folyamatosan kutatjuk az újabb és újabb, eredetibb, különlegesebb helyszíneket, de egy konkrét ön által kért helyszínen is képesek vagyunk kialakítani bármit.

Számos helyszínt ajánlunk szívesen, olyanokat, amelyek mind-mind kiválóan alkalmasak a legmagasabb színvonalú céges események számára. Ezeket együtt járhatjuk majd be, hogy így is megkönnyítsük az Ön végleges döntését.

Ami minket, a Terra Catering munkatársait illeti, mi nem csak naprakészen követjük az aktuális trendeket, de igyekszünk felfigyelni a legújabb, mások által még nem ismert irányokra, sőt sok esetben meg is előzzük, mi teremtjük azokat, amelyeket később mások is követnek. Ezért is keresünk mindig valóban új, mások által még nem ismert, még megfelelőbb, még nagyszerűbb helyszíneket céges rendezvényeink számára.

De rendezzük bárhol is ezeket, a megoldásokat mindig az Önök kívánságai szerint, a legmagasabb színvonalon fogjuk alakítani. Így alakítottuk ki teljes stábunkat és felszereltségünket, hogy bevetésre készen érkezhessünk és alkothassunk, értéket teremthessünk minden egyes rendezvényünkkel.

Catering Outdoor Kitchen

Rendezvényszervezés

Hogyan tegyük a lehető leghatékonyabbá az együttműködést?

Meghallgatjuk elképzeléseiket, terveiket, álmaikat, hogy mit szeretnének, a Terra Catering pedig azonnal mérlegel, tudásával, tapasztalatával segíti az inspirációt, a tartalmas közös gondolkodást, követi és kiszolgálja az elvárásokat.

De segítünk abban is, hogy kiválaszthassák: milyen tartalmi elemekre, stílusra, felszerelésre, terítékre lesz szükségük, kívánságra segítünk minden egyéb kapcsolódó részletben, legyen szó a helyszínre érkezés gördülékenységének segítéséről vagy a vendégek különleleges, maradandó élményt nyújtó fogadásáról.

Minden kívánságukat figyelmesen meghallgatjuk, és mindegyikre professzionális, magas színvonalú megoldást kínálunk. Mi mindvégig Önökkel leszünk, Önnek mindig ráérünk, és arra törekszünk, hogy a közös munkát is minél kellemesebbé, stresszmentesebbé tegyük.

Event Organization

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.