Design és dekoráció

A terra catering figyelmesen meghallgatja minden kívánságukat, és természetesen azon lesz, hogy mindenben megfeleljen ezeknek.

Esemény design

Élményeket alkotunk lélegzetelállító helyszíneken

Amikor partnereink, megrendelőink már eldöntötték, pontosan milyen rendezvényt szeretnének, a Terra Catering kreatív szakemberei lépnek a színre, hogy minden apró részletet a helyére tegyenek, persze nem rutinból, hanem mindig új és még elképesztőbb ötletekkel felvértezve.

Eljön a pillanat, amikor az ő munkájukat lokális és tényleg a legjobb beszállítók támogatják, és ekkor még a legképtelenebb és különlegesebb ötlet is lehetségessé válik. Legyen az videóbejátszás, vetített háttér, jégbár, egy tánc show fellépése – mindent megteszünk, hogy az Ön eseménye felejthetetlen legyen.

Szívesen tesszük exluzívvá eseményét speciális interaktív food performance-szal, a művészek hozzák az ételt, különleges környezetben, ezzel egyedülálló élményt biztosítva a vendégeknek.

First Text Photo Line.jpg

Mindez elképzelhetetlen

Virágdekoráció

nélkül

A gyönyörű virágok minden környezetben emelik az est ünnepi fényét.
Legyen szó dús trópusi növényzetről vagy a legművészibben megkomponált friss virágokból kötött csokrokról, biztosak lehetnek benne, hogy az eseményhez legjobban illő asztali dekorációról fogunk gondoskodni.

A Terra Catering ezen a téren sem ismer kompromisszumot: mi mindig a legjobb beszállítóktól szerezzük be a legfrissebb növényeket, virágokat.

Olyan romantikus, de mégis 21. századi hangulatot varázsolunk a fogadása, eseménye köré, amelytől egészen más színben látja mindenki a világot.

Second Text Photo Line.jpg

A legmegfelelőbb helyen

Már a tervezés kezdetén kiválaszthatjuk a tökéletes helyszínt

Ha már a kezdetektől az est sikerére koncentrálunk, ki kell választanunk az esemény legmegfelelőbb, tökéletes helyszínét. Szerencsére ezen a téren szinte végtelen választékot kínálunk a legeldugottabb romantikus villától a hipermodern, vadonatúj építészeti remekművekig.

De a Terra Catering nem áll meg itt. Szolgáltatási koncepciónk lényege, hogy minden lépésre előre gondolunk. Megszervezzük a programot, kiküldjük a meghívókat, odaszállítjuk a vendégeket, berendezzük és – többek között friss virágokkal, növényekkel – feldíszítjük a helyszínt, gondoskodunk a világításról, a hangosításról, az esemény megörökítéséről (fotó, video), mindig Önök mellett maradunk, és az est végeztével hazaszállítjuk a vendégeket.

Mindezt mindig az Önök kívánságaira koncentrálva tesszük. Bízzon ránk mindent, és mi profin, minden aprónak tűnő részletre ügyelve, stílusosan, a legmagasabb színvonalon fogjuk a feladatunkat elvégezni.

Third Text Photo Line.jpg

Lenyűgöző terítékek

A Terra Catering ezerféle asztali díszítése

A fentieken túl a Terra Catering egyik legmarkánsabb ismertetőjegye az első osztályú, de mégis mindig újszerű asztali design. Természetesen mindig a legelegánsabb, legszebb terítéket ajánljuk (tálakat, tányérokat, poharakat, evőeszközöket), de ezen belül mindig az alkalomhoz, a vendégekhez és a helyszínhez leginkább illőeket, és mindig kreatív módon.

Kimeríthetelen választékunkból minden ízlésnek megfelelő terítéket választhatnak, és ez vonatkozik az aszterítőkre, sőt, azok színére és anyagára is.

Minden asztalneműnket a legjobb szállítóktól szerezzük be itthon és külföldön. Biztosan vagyunk benne, hogy a miekéhez hasonló választékot rajtunk kívül senki sem kínál Magyarországon.

Photo Banner.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.