Egy nap a természetben

Karácsony a Terra Cateringgel. Egészen biztosan felejthetetlen lesz!

Bízza ránk

Engedje, hogy elkápráztassuk egy átlagon felüli vacsorával.

Az Egy nap a természetben egy olyan ebéd- vagy vacsoraprogram, amelyet a legtisztább, legfrissebb, a legtermészetesebb, ugyanakkor a legkülönlegesebb alapanyagok felhasználásával készítünk el egyedi stílusban tálalunk.

Képzeljük csak el a hangulatot, ahogy apa és fia eltöltenének egy csodálatos napot az erdőben, egy tisztáson, egy mendékházban…
vagy akár egy karácsonyi ünnepséget a közvetlen szeretteink körében.

A Terra Catering felejthetetlenné teszi a természetközeli, különleges ünnepnapot, amelynek során a természet is sajátos módon kitárul Önök előtt, és közvetlenül átélhetjük azt a kulináris értéket, amelyet köszönhetünk neki.
Napközben vadászat vagy horgászat, a nap végén pedig kellemessen lobogó tábortűz táncoló fényei mellett élvezheti a nyugalommal, azaz másfajta izgalmakkal teli órákat. A Terra Catering közben Önre hangolódva elkészíti a nap zsákmányait, és megtölti értékes tartalommal az estét.

Entertainment Dinner by Terra Catering

Lélegzetellállító dekoráció

luxuskörnyezetben

Művész látványtervezőnk, Siegfried Kató egyedi kidolgozású, időtálló design-koncepciója is része lehet rendezvényének.

Egy skandináv erdei táj, amelyben lenyűgöző fény és hangtechnika varázsolja a rendezvénystílusok új dimenziójába.

Szeretnénk, ha magával ragadná Önt ez a vibrálóan újszerű ünnepi tálalás, a környezet és az ízek! Legyen ez a Karácsony este máshogy nagyszerű és örökké emlékezetes!

Winter Venue, Writers Villa in Budapest

Fogásaink láttán megérti majd

hogy mi egyáltalán nem a megszokott elemeket
értjük a catering-szolgáltatás alatt

A Terra Catering vezető séfje, Tóth Márió valódi gourmet-élmény alapú kínálatot fejlesztett ki. Meglepő és újító hozzállásával Önt is el fogja kápráztatni.

Kreációit csodálatos porcelán étkészletben kínálják majd rendkívül figyelmes és udvarias munkatársaink.

Élvezzék hát felhőtlenül ötfogásos Gourmet Menünket. Előtte apró ízelítőket, falatokat, közben pedig az ország legjobb borait kínájuk Önöknek.

Már a helyszínre érkezésükkor egy vagy több nagy üveg Magnum Taittinger pezsgőt bontunk az Önök és a vendégeik tiszteletére. A habzó italt valódi Varga kristálypoharakban kínáljuk, hogy ezzel is érzékeltessük: ez az este különleges élményeket tartogat még…

Smokey Finger Food and Canapés

Egy igazán szép, intim környezet:

a writers villa


Egy csodálatos luxusvacsorához ezúttal egy egészen különleges, festői környezetet javaslunk, olyat, amelyet Buda csendes, festői utcái és ligetei vesznek körbe.

Ez a helyszín tíztől negyven főig ideális környezetet nyújt minden ünnepi vacsoraesthez. A Terra Catering örömmel szállítja oda és az est végeztével onnan haza Önöket elsőosztályú limuzinjain, amelyeket kívánságukra az Önök cégének logójával vagy más arculati elemeivel is elláthatunk.

Szívesen látjuk Önöket akár Karácsonykor is, az ünnephez méltó környezetben, luxuskörülmények között.

Premium Catering Kitchen, In House Event

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.