Esemény tervezés

A tervezéstől kezdve önök mellett állunk, nyitottak vagyunk az új ötletekre, és mindvégig önök mellett is maradunk.

Minden tudásunkat és tapasztalatunkat annak szenteljük,
hogy együtt találjuk meg a legoptimálisabb tartalmat és formát.

Profi és tapasztalt tervezőcsapatunk többféle választási ehetőséget kínál, ugyanakkor nyitottak az Ön javaslatára is minden téren. Nem ismerünk lehetetlent!

Eddig megszerzett gyakorlatunk és tapasztalatunk azért van, hogy azt teljes egészében felhasználjuk, hogy mindenben a legjobbat nyújthassuk a közösen megtervezett, általunk megszervezett esemény során. Figyelünk arra is, hogy a legteljesebb nyíltsággal beszéljünk szolgáltatásainkról, és sohase raboljuk felesleges körökkel az Ön idejét.

Mi mindig elérhetőek vagyunk. Tisztában vagyunk vele, hogy a mai rohanó üzleti világban milyenek az elvárások, és gyorsan alkalmazkodtunk is ezekhez. Tőlünk mindig gyors, egyenes, lényegre törő válaszokat fognak kapni, és szolgáltatásaink is ilyenek.

First Text Photo Line.jpg

Események teljes körű tervezése

Mi minden részletet jóelőre kidolgozunk.

A Terra Catering a legjobb beszállítókal dolgozik, olyanokkal, akiket több éves sikeres működésünk során választottunk ki. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: nemcsak a legfinomabb ételeket kínájuk, de minden egyéb elemet is: megszervezzük a vendégek helyszínre szállítását, az est dizájnelemeit, a díszítést, a vendégek tartalmas szórakoztatását – Önöktől csak azt kérjük, hogy jelöljék ki a kapcsolattartó személyt, akihez, ha a szükség úgy kívánja, a kérdéseinkkel fordulhatunk.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert szolgáltatásainkkal mindeddig képesek voltunk megfelelni a legmagasabb szintű hazai és külföldi igényeknek is. Ezen az úton tervezzük folytatni a jövőben is, még ha az elvárások velünk szemben folytonosan növekszenek is.

Csapatunk tagjai természetesen idegen nyelveken is tárgyalóképesek, hiszen tudjuk: egy világméretű piacon kínáljuk a szolgáltatásainkat. Forduljanak hozzánk írásban vagy szóban, mi mindig készségesen állunk a rendelkezésükre!

Second Text Photo Line.jpg

Egy felkészült csapat

A mai világban is a legmagasabb színvonalat tartjuk,
és tudjuk, hogy személyre szabott szolgáltatást várnak tőlünk.

Amikor Magyarországra érkeznek, biztosak lehetnek benne, hogy vendégeik itt is mindenből a legjobbat és a legmagasabb szakmai színvonalon fogják megkapni.

Mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden egyes rendezvényen a legjobbat nyújtsuk. Személyzetünk egyenruhája épp úgy fontos, mint saját látványtervezőnk munkája, különleges és egyéni, és személyessé varázsolja az Önök rendezvényének hangulatát is.

Minden munkatársunk magáénak vallja a Terra Catering filozófiáját és a felszolgálás etikettjét. Mi professzionalizmussal törekszünk a tökéletességre, de mindezt szeretettel, kedves, személyre szabott kiszolgálással párosítjuk. Győződjenek meg róla személyesen is!

Third Text Photo Line.jpg

Személyre szabott helyszínek

A Terra Catering megfelelő szakmai alázattal
és alapossággal szolgál ezen a téren is

Tudjuk, hogy Budapestre látogató külföldi vendégeink ideje szűkös, és hogy gyorsan kell a helyszínről is dönteniük.

Teljes mértékben megértjük az ő szempontjaikat és alkalmazkodunk hozzájuk. A legtöbb részletben már jó előre, az ideérkezésük előtt megegyezhetünk, hogy így is időt takarítsunk meg.

A Terra Catering limuzinszolgáltatását igénybe vehetik Önök is, a vendégeik is, sőt, kívánságra előre lefoglaljuk a szállásukat és megszervezzük budapesti kulináris és egyéb programjaikat is.

Bármiképp is döntsön, a Terra Catering mindig Ön mellett fog állni, éjjel és nappal, munkaidőben és azon túl is, bármikor. Nyitottak vagyunk minden kívánságukra, és megfelelő helyismerettel teljesítjük is azokat.

Photo Banner.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.