Esküvők

Életének egyik legszebb napját a Terra Cateringnél szakszerűen, tökéletesen tervezzük meg, úgy, hogy örökre emlékezetes maradjon.

Esküvő

Valóra váltjuk álmait, a legjobbat akarjuk önnek,
ezért fokozottan figyelünk minden részletre.

A Terra Catering az egyik vezető hazai márka, ha különleges, első osztályú esküvőre vágyik. Nem csak Önöknek, nekünk is nagy nap lesz ez.

Türelmesen és figyelmesen meghallgatjuk minden kívánságát, alkalmazkodunk, feltalálunk, bevetjük magunkat. Kato Siegfried designer segítségével találjuk ki a stílust, amire Ön vágyik. Ne feledje, nálunk tényleg minden személyre szabottan történik. Személyzetünknél a lehető legfigyelmesebb és legprofibb módon áll a tervezési és szervezési feladatokhoz.

Az esküvő megrendezésekor arra is figyelünk, hogy a választott helyszín hangulatát az Ön egyéniségével, ízlésével és kívánságaival együtt harmonikus egységbe foglaljuk. És ez alól egyik részlet sem kivétel. Mert fontos a berendezés, a díszítés, az asztalok terítése a szalvétáktól a tányérokig, a poharakig, az evőeszközökig. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a nagy nap életre szóló élmény legyen, és tényleg csodálatos emlékeket őrizzen róla.

Wedding Couple in Budapest

Ideális esküvő

ÁLMODJON BÁRMILYEN NAGYOT, BENNÜNK NEM FOG CSALÓDNI,
MERT MI BIZONY MARADÉKTALANUL MEGVALÓSÍTJUK.

A Terra Catering az ország legjobb, legszínvonalasabb, itthon és nemzetközileg is legtapasztaltabb esküvőrendezőjével együttműködve valósítja meg ezt a különlegesen fontos és ünnepélyes eseményt.

A Budapest Weddingben megtaláltuk azt a megbízható, színvonalas partnert, akivel karöltve igazi álomesküvőt rendezhetünk Önnek. Van, amiben mi, és van, amiben ők a tehetségesebbek, tapasztaltabbak. De együtt verhetetlenek vagyunk abban, hogy létrehozzuk az eseményt, amelyre egész életükben örömmel gondolhatnak majd vissza.

Mindig arra törekszünk, hogy még a megrendelőink igényeinél is többet tegyünk, hogy a kívánságaikat ne csak teljesítsük, – hanem sok szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel – mindig többet és többet nyújthassunk nekik.

Wedding Planner in Budapest

Asztali terítékek a legszélesebb választékban

Felejthetetlen pillanatok, és a legszebb asztali design

Asztali terítékeink láttán el fog akadni a szava. Rengeteg színvariáció, a legértékesebb, különleges és folyamatosan elérhető minőség. Legyen az arany vagy piros kristály pohár, kék vintage porcelán, a lehetőségek végtelenek. Választékunkat megtekintheti showroomunkban, és személyes igényei alapján kiválaszthatjuk közösen.

Egyedülálló stílust és designt kínálunk.
Kato Siegfried designerünk személyre szabja és személyesen ad tipeket, hogy a leglenyűgözőbb designt alkossuk meg eseményére. Széleskörű szolgáltatásokat adunk különleges esküvőkhöz, hogy pont olyan egyediséget adjunk az eseménynek, amilyenről egész életében álmodott.

Wedding Table in Budapest

Az ön oldalán

Személyességet adunk

Minden esküvő egy érzelmi utazás számukra mind a menyasszony, mind a vőlegény oldaláról. Csak önök vannak a fókuszban, így tudjuk garantálni a minőséget.
Annak érdekében, hogy ügyfeleink lehető legnagyobb elégedettségét megtartsuk, limitált mennyiségű esküvőt vállalunk egy évben.
Biztosíthatjuk, hogy a felkészülési időszakban folyamatosan rendelkezésre állunk és minden gondolatát meghallgatjuk, hogy az elvárt eredményt hozzuk az esemény napján.

Video

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.