Fedezd fel Budapestet

Egy rendkívüli vacsoraest egy magánhajón, a Terra Catering által kínált fogásokkal

A hajó

Dunai luxusjachtunkon tizenkét vagy annál több vendégnek
kínálunk fantasztikus élményt

A Thetis fedélzetén igazi luxusvacsorát kínálunk a Budapestre látógató külföldi vagy belföldi vendégeknek. Közben a lélegzetelállító hátteret a város csodálatosan kivilágított látképe és a középen hullámzó Duna vize nyújtja.

A Thetis jachton hajózni nem csak feledhetetlen élmény, de érzékeltet egy újfajta budapesti életérzést is. A Terra Catering 2018-tól vette fel Exclusive Premium Service szolgáltatásainak sorába ezt a luxus hajóutat, hogy még felejthetetlenebbé tehessünk egy különleges napot Budapesten, a Dunán.

Ha lefoglalják ezt a különleges estét, garantáljuk, hogy egy napra igazi hajótulajdonosnak fogják magukat érezni. Mi mindenesetre így fogunk tekinteni Önökre.

A Thetis jacht egész évben a rendelkezésükre áll. Nyitott és fedett fedélzetein teljes kényelemben, télen is meleg környezetben élvezhetik a tökéletes vacsorát és a csodálatos látványt. Nyáron pedig, szikrázó napsütésben vagy esti fényekben fürdethetik arcukat a nyitott fedélzeteken.

thetis01kicsi.jpg

Budapest felfedezése

Hajózzanak a főváros csodálatos rakpartjai,
vízre néző történelmi épületei között!

Nincs is szebb, romatikusabb látvány, mint a város esti fényei a középen hömpölygő Duna hullámairól nézve. Hajózzák át ezt a napot, ezt az estét tucatnyi tagból álló vagy akár annál népesebb vendégeikkel modern, stílusos jachtunkon.

Nemcsak különleges, de rendkívül intim környezetet is nyújtunk ehhez az élményhez, amelynek során felfedezhetik az UNESCO világörökség egy részét, ezt a csodálatos vízparti, patinás fővárost. A hajót különleges virágokkal is feldíszítjük, hogy még különlegesebb élményt nyújthassunk.

A Terra Catering csapata külön figyelmet fordított a Thetis magánjacht egyéb kiegészítőire is, esményünkön a virágokon kívül a menü és annak felszolgálása is garantáltan személyre szabott lesz.

_PVL5955.jpg

Gourmet cruise

Élvezzék a legfinomabb vacsorát a Thetis fedélzetén

Ilyen még nem volt: valódi gourmet-élmény Michelin-csillagos séftől egy magánjacht fedélzetén, első osztályú kiszolgálással és az Ön által választott különleges fogásokkal. Egy igazi gyertyafényes luxusvacsora!

Kulináris élmény, amelynek minden pillanatát élvezni fogják! Felszolgáló csapatunk a fedélzetre lépésük pillanatától kezdve teljes szívvel dolgoznak majd azon, hogy Önnek kifogástalan élményben legyen része.

Ha szeretne egy intim, egyedülálló estét, ezt az élményt nem szabad kihagyni!

FMI_4718.jpg

Welcome on Board!

Exkluzív és személyre szabott kiszolgálás

A Thetis jacht és a Terra Catering magasan képzett személyzete közösen kínálnak Önöknek felejthetetlen élményt és olyan magas színvonalú, személyre szabott kiszolgálást, amilyenben még nem volt részük.

Többféleképpen is feldíszithetjük virágokkal és gyertyatartókkal az asztalokat, limuzinnal szállítjuk a hajóhoz és az est végeztével a kikötési helytől haza a vendégeinket, közben pedig akár egy privát tüzijáték látványával is emeljük az est romantikus hangulatát.

Számítsanak egy legalább kétórás dunai hajóstúrára, luxusvacsorával fűszerezve. Kínálatunkat és árainkat megtalálják itt, a weboldalunkon is. Amennyiben a hajóról szeretnének többet megtudni, nézzenek körül a www.thetis.hu oldalon is.

Leszögezhetjük, hogy ennél stílusosabban nem is nézhetnék meg Budapest látványosságait!

thetis04retus_kozepes.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.