Hajózás a Dunán

Rendkívüli vacsoraest egy magánhajón, a Terra Catering által kínált fogásokkal

Hajóink

Élvezze Budapest panorámáját egy luxus yachton

Partner hajóink fedélzetén igazi luxusvacsorát kínálunk a Budapestre látogató külföldi vagy belföldi vendégeknek. Közben a lélegzetelállító hátteret a város csodálatosan kivilágított látképe és a középen hullámzó Duna vize nyújtja. Ha lefoglalják ezt a különleges estét, garantáljuk, hogy egy napra igazi hajótulajdonosnak fogják magukat érezni.

A partner hajóink egész évben a rendelkezésükre állnak. Nyitott és fedett fedélzeteiken teljes kényelemben, télen is meleg környezetben élvezhetik a tökéletes vacsorát és a csodálatos látványt. Nyáron pedig, szikrázó napsütésben vagy esti fényekben fürdethetik arcukat a nyitott fedélzeteiken.Budapest felfedezése

Hajózzanak a főváros csodálatos rakpartjai,
vízre néző történelmi épületei között!

Nemcsak különleges, de rendkívül diszkrét környezetet is nyújtunk az élményhez, amely során felfedezhetik az UNESCO világörökség egy részét, és Budapest látnivalóit.

A legalább két órás luxus vacsorával fűszerezett hajó út szervezését teljes mértékben vállaljuk. A Terra Catering csapata külön figyelmet fordít a yachtok egyéb kiegészítőire is. Eseményünkön a dekoráción kívül a menü és annak felszolgálása is garantáltan személyre szabott lesz.

Várjuk hívását vagy levelét:

Kovács Júlia

+36 70 414 1360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés