Közösségi és családi események

Egyedileg megtervezzük bármilyen közösségi vagy családi eseményeit, És mindezt pontosan úgy, ahogy ön elvárja.

Ünnepeljen otthonában, stílusosan

Utánozhatatlan hangulat, maradandó élmény,
most már itthon is a divatba jött a kreatív, élményközpontú rendezvény műfaj

Születésnapok, családi vagy baráti események jönnek-mennek, az egyik jól sikerül a másik kevésbé. És, ha egyszer tényleg szeretné emlékezetessé tenni? A Terra Catering minden tapasztalatával és szakmai tudásával abban segít, hogy az Ön otthonában professzionális körülményeket teremtsen egy igazán fontos eseményhez.

Nem kell tovább törnie a fejét, és különösen nem kell aggódnia: a Terra Catering az Ön kívánságának megfelelően rendezi meg ezt a fontos eseményt, az adott keretek között, miközben a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartja a hely hangulatát és stílusát.

Családi események, privát partik egyedi tervezésében igazán sokrétű tapasztalattal rendelkezünk. Mondhatni, talán ebben tudjuk a legjobbat adni. Budapesten sok-sok ilyen típusú esemény rendezése áll mögöttünk: családi ünnepek, baráti találkozók, születésnapok, Bar-Mitzvák, és más fontos ünnepek, mindenkinek saját elvárásai és ízlése szerint.

Szakácsaink és kiszolgáló személyzetünk mosolygósan, barátságosan, és végtelen profizmussal készülnek majd az Önök otthonában a következő fontos családi eseményre, és biztosan nem fognak csalódni az általunk nyújtott catering-szolgáltatás minőségében és egyedülálló stílusában sem.

First Text Photo Line.jpg

Már a kezdeti döntésektől segítünk

A Terra Catering megtalálja az önöknek legmegfelelőbb megoldást

Mi a Terra Cateringnél már hozzászoktunk, hogy mindenki más típusú személyre szabott megoldásokat igényel. Páratlanul gazdag tapasztalataink ezen a téren is segítenek minket, hogy együtt kiválaszthassuk az ételsor és a kiszolgálás terén is az Önök számára legjobb, legmegfelelőbb formulát.

Bele fognak szeretni csodálatos porcelán étkészleteinkbe, modern vonalú vagy éppen klasszikus kristálypoharainkba, séfünk kedvességébe és nagyvonalúságába, az italokat kínáló sommelierünk szaktudásába és közvetlenségébe. Ültetett vacsora, vagy kerti party, biztosak lehetnek benne, hogy a város legfinomabb ételeit és italait szolgáljuk fel a lehető legmagasabb színvonalon.

Miután meglátogattuk Önöket, és megtekintettük a helyszínt, együtt választhatjuk ki az ünnep minden külsőségét és tartalmi elemeit. Ajánlatukat mindig írásban tesszük meg, minden egyes elemét megindokolva és alátámasztva.

Second Text Photo Line.jpg

Gourmet élmény

Ha a Terra Cateringet választja, a legfinomabb fogások kerülnek otthonába

Egyik legfontosabb alapértékünket nem győzzük hangsúlyozni: mi mindig a legfrissebb, a legtisztább forrásból származó élelmiszereket, alapanyagokat használjuk fel. Amikor vállaljuk, hogy osztályon felüli minőségű catering-szolgáltatást nyújtunk, egyben garantáljuk azt is, hogy semmivel nem lesz kisebb élményben lesz részük, mint bármelyik budapesti vagy vidéki luxusétteremben.

A Terra Catering minden egyes fogást frissen készíti el Önnél. Legyen az a legfinomabb, legpuhább bélszín, vagy sous-vide, közvetlenül a tálalás előtt ropogósra sütve vagy egy vadon élő természetes környezetében halászott vörös lazac, garantálhatjuk, hogy már a friss fogások látványa nyomán is megéheznek.

Mivel mi mindig a lehető legfrissebb alapanyagokból dolgozunk, és pontosan tudjuk, hogy melyik fogást hogyan szükséges a legszebben, a legfinomabban elkészíteni, talán még meg is lepődnek elsőre, amikor Önnél főzünk és tálalunk. Számunkra is épp olyan fontos ez a családi esemény, mint Önnek.

Third Text Photo Line.jpg

Személyesen is, bármikor

A Terra Catering mindig odafigyel,
pont akkor, amikor erre szükség van

A személyes látogatás mindig egy erős kapcsolat a szolgáltató – vagyis a Terra Catering – és az Ön otthoni, családi környezete között. Cégünk vezetője személyesen is felügyeli mindvégig, hogy minden egyes rendezvényünk tökéletesen pontosan, a legkisebb részletekig úgy alakuljon, ahogyan Ön szeretné, legyen szó egy exkluzív családi-baráti ünnepi vacsoráról vagy egy könnyed, nyári kerti partiról.

Mert most tényleg mindent ránk bízhat: műsorra, szórakoztatásra, dekorációra, étkészletekre, evőeszközökre, ételre-italra, gyermekprogramokra, audovizuális vagy bármely más személyi vagy technikai szolgáltatásra – bármire, amivel Ön szeretné felépíteni rendezvényét.

Photo Banner.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.