Rólunk

MIÉRT GONDOLJUK, HOGY MI TÉNYLEG TUDJUK TELJESÍTENI LEGMAGASABB SZINTŰ ELVÁRÁSAIT?

A Terra Catering alapítója

Falko

Siecke

ceo

Falko Siecke, a Terra Catering alapítója a luxus szolgáltatási szegmensben szerzett kiemelkedő tapasztalatot. Egész életében exkluzív ötcsillagos létesítményekben dolgozott, ilyenek voltak a Relais & Chateaux, Hilton, 14 évet töltött a Four Seasons Hotel szolgálatában egy ideig Provence-ban, majd Budapesten. Számos Michelin csillagos étteremben dolgozott, elkötelezetten dolgozik azért, hogy szolgáltatásait a legmagasabb színvonalon nyújtsa ügyfeleinek.

„Már gyerekkoromban feléledt bennem a szenvedély. Édesanyám híres volt az általa rendezett vacsorákról, és még ma is büszke vendégszeretetére. Tőle örököltem ezt az adottságot, ami az egész karrieremet meghatározta és arra ösztönöz, hogy mindig a legjobbra törekedjek. A legnagyobb jutalom, mikor a vendégek a barátainkká válnak. Szeretettel kérem Önöket: tegyék próbára szenvedélyes és kreatív munkánkat, megbízható és állandó minőségű szolgáltatásainkat! Isten hozta Önöket a professzionális vendéglátás földjén – Isten hozta Önöket a Terra Cateringnél.”

Legfrissebb híreink
Falko Siecke CEO of Terra Catering

Miért mi?

A terra catering számára a legfontosabb, hogy ügyfele tökéletesen elégedett legyen.

Az évek során első osztályú rendezvényeken szerzett tapasztalatunk segít abban, hogy hibátlanul, és mégis új elemekkel gazdagítva rendezvényét ideális kiszolgálást kapjon.

Célunk, hogy valódi, bizalmon alapuló tartós partnerséget alakítsunk ki ügyfeleinkkel, és Ön közvetlenül is megtapasztalja valóban minőségi szolgáltatásunkat.

Felgyorsult minden körülöttünk, mi magunk is sietünk, a legjobbat keressük mindenből.
Egyre ritkábban találkozunk türelmes, minden részletre odafigyelő szolgáltatással. Olyannal, ami nekünk szól. A Terra Catering éppen ezekre az egyre inkább hiányzó elemekre helyezi a hangsúlyt, miközben a kreativitásról sem feledkezik meg, és vadonatúj, kísérleti elemekkel gazdagítja folyamatosan szolgáltatási palettáját. Az állandó és folyamatosan magas színvonal a legfontosabb számunkra, bármilyen jellegű catering-szolgáltatásról is legyen szó az egyszerű családi, társasági vacsorától kezdve a nagyszabású céges rendezvényekig.

Hogyan csináljuk?

A legfontosabb, hogy megfelelően ráhangolódjunk rendezvényére. Hiszen csak így tudunk alkalmazkodni valóban az igényekhez, és így tudjuk teljes elkötelezettséggel rendezvényét megtervezni, és a lehető legjobban lebonyolítani. Hiszünk az ígéretek fontosságában, és miközben együtt dolgozunk, Önt is meglepjük folyamatosan azzal, hogy mennyire figyelünk minden részletre.
Imádjuk, amit csinálunk, ez motivál bennünket, hogy napról napra jobbak legyünk!

Közösségi események
FMI_0719.jpg

Ilyen a tervezés velünk

A TERRA CATERING TAPASZTALT CSAPATA LELKESEN OSZTJA MEG ÖTLETEIT,
ÉS RUGALMASAN ALKALMAZKODIK BÁRMILYEN EGYEDI IGÉNYHEZ, KÍVÁNSÁGHOZ.

Mindez teljesen természetes nálunk, a teljes profizmusra és a legmagasabb színvonalra törekszünk, nemcsak a gyakorlatban, hanem kreativitásban is. Biztos úton halad velünk, az előkészítés és a megvalósítás minden lényeges mozzanatán keresztül, de ötleteit is nyitottan, konstruktívan hallgatjuk.

Kik vagyunk?

Munkatársainkat a Terra Catering filozófiája mentén, azt mindvégig szem előtt tartva választjuk, majd képezzük ki.
Amit nyújtani tudunk, az az elkötelezett szakmaiság, az osztatlan figyelem és egy teljes szívvel Önökért dolgozó, tapasztalt, barátságos csapat.

Az eseményeket tervező kollégáink széleskörű tudással és tapasztalatokkal állnak az Önök rendelkezésére. Számos praktikus tanáccsal is szolgálhatnak, de talán legértékesebb tulajdonságuk, hogy mindvégig nyitottak maradnak az Önök elképzeléseire, kívánságaira. Mi az ő tudásukat, tapasztalataikat, érzékenységüket tartjuk a legnagyobb értékünknek, s erről Önök is meggyőződhetnek majd, amikor közösen tervezik majd meg azt az eseményt, amely nekünk is ugyanolyan fontos lesz, mint Önöknek.

Céges Rendezvények
3 Event Planning.jpg

Minőségi fogások

A TERRA CATERING KOMPROMISSZUMOT NEM ISMER A RENDEZVÉNYEKEN FELSZOLGÁLT FOGÁSOK MINŐSÉGÉT ILLETŐEN,
EZÉRT MINDIG A LEGNAGYOBB GONDDAL VÁLASZTJA KI BESZÁLLÍTÓIT.

A tökéletes alapanyaghoz elengedhetetlen, hogy a teljes folyamatot nyomon kövessük és segítsük a helyi termelőket, hogy a legjobb minőséget állíthassák elő.

Így mi is biztosak lehetünk abban, ahogyan Ön is, hogy mindig egészséges, átlátható forrásból származó fogások kerüljenek az asztalra. Ezután már csak egy dolgunk marad, hogy a tökéletes alapanyag, értékeit megőrizve kerüljön az asztalra.

FRISS ALAPANYAGOK, ÖSSZETEVŐK

Csak friss alapanyagokkal dolgozunk, soha nem használunk mélyhűtött termékeket.
Nem használunk sem mesterséges állagjavítókat, sem génmódosított élelmiszereket, kizárólag általunk ismert forrásból származó, a saját értékrendünk szerint is elfogadható alapanyagokkal dolgozunk.

És hogyan kerül mindez az asztalra? Lehetnek egzotikus vagy hazai ízek, nálunk a tálalás rendkívüli. Minden köret, minden alapanyag és kiegészítő frissen, szinte az utolsó pillanatban kerül a tányérra. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legváltozatosabb, legszínvonalasabb catering-szolgáltatását nyújtjuk Önöknek – a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon, különleges minőségben.

Ételek és italok
4 Fresh Ingredients.jpg

Call now or email us:

+36 30 3001 360 info@terracatering.hu

Ajánlatkérés

A leghatékonyabb válaszadás érdekében kérjük adja meg adatait és felkeressük Önt.

Küldés

 

Kreativitás, minőség, szaktudás

 

Egyedülálló étel design, prémium alapanyagok, friss elkészítési mód a Terra Catering által kínált fogások alappillérei.

Egy catering esemény igenis lehet kreatív, egyedileg fejlesztett kanapé tálakkal, speciális tálalókkal, a legfrissebb étkezési trendeket alapul véve. 

Testreszabott Koktél bár, különleges és divatos pohárkészlet, bartender, aki csak Önre néz, és már tudja is, mit kell készítenie.