RÓLUNK

A Terra Catering alapítója

falko

siecke

ceo

Falko Siecke, a Terra Catering alapítója a luxus szolgáltatási szegmensben szerzett kiemelkedő tapasztalatot. Egész életében exkluzív ötcsillagos létesítményekben dolgozott, ilyenek voltak a Relais & Chateaux, Hilton, 14 évet töltött a Four Seasons Hotel szolgálatában egy ideig Provence-ban, majd Budapesten. Számos Michelin csillagos étteremben dolgozott, elkötelezetten dolgozik azért, hogy szolgáltatásait a legmagasabb színvonalon nyújtsa ügyfeleinek.

„Már gyerekkoromban feléledt bennem a szenvedély. Édesanyám híres volt az általa rendezett vacsorákról, és még ma is büszke vendégszeretetére. Tőle örököltem ezt az adottságot, ami az egész karrieremet meghatározta és arra ösztönöz, hogy mindig a legjobbra törekedjek. A legnagyobb jutalom, mikor a vendégek a barátainkká válnak. Szeretettel kérem Önöket: tegyék próbára szenvedélyes és kreatív munkánkat, megbízható és állandó minőségű szolgáltatásainkat! Isten hozta Önöket a professzionális vendéglátás földjén – Isten hozta Önöket a Terra Cateringnél.”

Legfrissebb híreink

Filozófiánk

Megrendelőink érdeke és a szolgáltatás minősége mindenekelőtt – ez az alapelvünk a Terra Cateringnél.

Célunk minden esetben az, hogy ügyfeleink és az általunk kínált termékek és szolgáltatások között kölcsönös bizalomra épülő, hosszú távú kapcsolatot építsünk fel.

Napjaink rohanó világában egyre kevesebbszer találkozunk olyan szolgáltatókkal, akik valóban szenvedéllyel és tapasztalattal űzik a hivatásukat. A Terra Catering egyike a kivételeknek: mi minden esetben szárnyaló kreativitást és maximális elkötelezettséget kínálunk - legyen szó akár egy szűk körű társasági vacsoráról, akár egy nagyszabású vállalati eseményről.

Tapasztalat

A rendezvényeket az Ön egyedi igényeihez és elvárásaihoz igazítjuk. Hiszünk a kimondott szó erejében, hiszünk abban, hogy képesek vagyunk teljesíteni az elvárásait – sőt, megteszünk mindent annak érdekében, hogy minőség és élmény szempontjából túl is szárnyaljuk azokat! Mi valóban szeretjük a hivatásunkat; ez az a hajtóerő, ami minden egyes nap egyre jobb és jobb teljesítményre ösztönöz minket!

Közösségi eseményeink

Az egyre erősödő és gyorsan változó gasztronómiai trendek világában, a Terra Catering tudatosan igyekszik megfelelni tájékozott és magas elvárásokkal rendelkező ügyfelei ízlésének. Konyhaművészetünk kulcsszavai a kreativitás és a minőség. Fedezze fel Ön is küldetésünk legfontosabb elemét képező kreatív étel és ital választékunkat!

Rendezvényszervezőink minden apró részletre odafigyelnek és mindent gondosan megterveznek, Önnek csak egy személlyel kell kapcsolatot tartania.

Jól képzett személyzet

Munkatársaink a Terra Catering filozófiája és küldetése alapján kiképzett szakemberek. Professzionalizmusuk mellett kedvesek, készségesen és barátságosan segítik Önt abban, hogy eseménye a legjobb hangulatban és tökéletes minőségben valósuljon meg. Rendezvényszervezőink széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkeznek, gyakorlati tanácsaikkal segítik önt, meghallgatva igényeit, pozitív, "meg tudjuk csinálni" hozzáállással.
Személyes tapasztalataink nagyon fontosak számunkra, a teljes körű lebonyolítás mellett stílust és inspirációt hozunk, nem utolsó sorban mindig naprakész szaktudásunkkal biztosítjuk a magas színvonalú szolgáltatást.

Céges rendezvényeink

A Terra Catering saját személyzeti akadémiát működtet, ahol csapatunk minden egyes tagja elsajátítja a tökéletes szerviz művészetét. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos, hogy kiváló minőségű szolgáltatásaink karizmatikus és elbűvölő kiszolgálással párosuljanak, ezért joggal vagyunk büszkék az évek során felépített csapatunkra.

Mindenben megtaláljuk az inspirációt, úgy a természet és a változó évszakok szépségében, vagy a virágkötészet legfrissebb kínálatában, mint a divat- és ételtervezés legfrissebb irányzataiban.


Az ételek minősége

A minőségről is ejtsünk néhány szót! Nagyon fontos, hogy minden termékünk friss, tehát nem fagyasztott, nem használunk mesterséges összetevőket, vagy adalékanyagokat, minden esemény alkalmával az előkészítő konyhánkban állítjuk össze a kész fogásokat. A helyi gazdaságokkal kiépített kapcsolataink segítenek a minőségi források fenntartásában, és egyben garantáljuk ügyfeleinknek, hogy természetes körülmények között tartott és táplált állatok húsát használjuk. Kreativitásunk az ételek tálalásában, a színes és élénk megjelenésben és az egzotikus ízek kombinácójában teljesedik ki. Garantáljuk az ételek által kiváltott erős érzelmeket! A legmaradandóbb élményt szeretnénk biztosítani, ezért csak az utolsó pillanatban, frissen, gondosan összeállítva készítjük el a fogásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy csodás ízkombinációkkal kísért kiemelkedő catering szolgáltatást biztosíthatunk Budapesten.

ételek
és italok

ételek
és italok

Az általunk kínált ételek kiváló minőségűek, alapanyagainkat a helyi, gondosan válogatott forrásból szerezzük be.

tovább
asztal 
Design

asztal
Design

Kiváló minőség, prémium anyagok, a tökéletes asztal designban is páratlan választékot és minőséget kínálunk. Elegáns és minimál? Látványos és lehengerlő? Megoldást nyújtunk bármelyikre.

tovább
szolgáltatás
szenvedéllyel

szolgáltatás
szenvedéllyel

Csapatunk minden tagja folyamatos és állandó figyelemmel van jelen rendezvényeinken, professzionális háttérrel biztosítjuk a hibátlan lebonyolítást.

tovább

Teljes körű szolgáltatást nyújtó csapatunkat olyan tapasztalt szakemberek vezetik, akik a minőség és a kreativitás terén egyaránt magas elvárásokkal rendelkeznek. Elkötelezett és céltudatos munkánk végigkíséri Önt a tervezési folyamattól egészen a rendezvény kezdetéig.